Procida
Pozzuoli
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Procida - Pozzuoli is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Procida - Pozzuoli

Nieuwste aanbiedingen voor Procida - Pozzuoli

Procida naar Pozzuoli Veerboot

De Procida Pozzuoli veerdienst verbindt Gulf of Napoli met Italië en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Medmar varen tot maximaal 30 keer per week, Caremar 3 keer per dag & de veerdienst van Caremar (Hydrofoil) vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 58 overtochten per week op de Procida Pozzuoli route tussen Gulf of Napoli en Italië en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Gulf of Napoli naar Italië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Procida naar Pozzuoli?

  De reistijd per veerboot van Procida naar Pozzuoli is ongeveer 31m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Procida naar Pozzuoli?

  De prijs van de ferry overtocht van Procida naar Pozzuoli kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Procida naar Pozzuoli is 46 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Procida naar Pozzuoli?

  Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Procida naar Pozzuoli. Dit zijn
  • Medmar
  • Caremar
  • Caremar (Hydrofoil)
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Procida naar Pozzuoli?

  Boek overtochten van Procida naar Pozzuoli via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Procida naar Pozzuoli?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Procida naar Pozzuoli reizen met
  • Medmar
  • Caremar
  • Caremar (Hydrofoil)
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Procida naar Pozzuoli?

  Ja, je kunt met een voertuig van Procida naar Pozzuoli reizen met
  • Medmar
  • Caremar
 • Kan ik mijn hond mee aan boord nemen bij ferry overtochten van Procida naar Pozzuoli?

  Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Medmar
  • Caremar
  • Caremar (Hydrofoil)
 • Wat is de afstand tussen Procida en Pozzuoli?

  De afstand van Procida naar Pozzuoli is ongeveer 6 zeemijlen.

Procida Gids

Procida is een van de Flegrian Eilanden en ligt vlak voor de kust van Napels in het zuiden van Italië. Het eiland ligt tussen Cape Miseno en het eiland Ischia. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 4 vierkante kilometer en een grillige 16 km kustlijn. De hoogste punt is de Terra Murata heuvel, op 91 meter boven de zeespiegel. Het eiland heeft helaas niet veel bezienswaardigheden. Dit kan frustrerend zijn voor reizigers, die van het schilderachtige charme van het eiland kunnen genieten. De meest pittoreske en charmante plek op het eiland Procida is Marina Corricella, een dunne strook van de waterkant ondersteund door een klif gemaakt van vissershuisjes. Achter een lange vissershaven, werden huizen gebouwd op en in de rots in een soort van mooie verticale warboel. Er zijn verschillende bars en restaurants in Corricella, met tafels sfeervol verspreid langs de waterkant.

Veerboten naar Ischia stoppen in Procida. Er zijn zowel snelle als langzame diensten, en enkele vertrekken vanaf een andere haven in Napels, genaamd Mergellina, wat handig is voor het Italiaanse spoorwegnet. Procida heeft veerboten van en naar een nabijgelegen stad op het vasteland genoemd Pozzuoli.


Pozzuoli Gids

De Italiaanse stad Pozzuoli is een oude Romeinse dorp, gesticht 10 km ten westen van Napels door een groep ballingen uit het Griekse eiland Samos, dat is waarom het werd genoemd Dicearchia, "goed bestuur". De stad, die ligt op een kaap uitsteekt in de zee, tussen Posillipo en Misenum, is vandaag de dag het belangrijkste centrum van de Brandende velden, "Campi Flegrei". Gunstige geografische ligging van de stad, de historische traditie van het kuuroord en het resort en de aanwezigheid van de oude Romeinse monumenten maken Pozzuoli een belangrijke toeristische en commerciële centrum. Een van de belangrijkste attracties in de stad is de Macellum van Pozzuoli waarin de markt gebouw van de Romeinse kolonie van Pozzuoli was. Toen het eerst opgegraven in de 18e eeuw, de ontdekking van een standbeeld van Serapis geleid tot het gebouw wordt ten onrechte aangemerkt als serapeum de stad of de Tempel van Serapis.

Veerdiensten naar Ischia, Casamicciola en Procida vertrekken uit de haven van de stad.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking