Boek uw overtocht naar Gdynia

De veerhaven van Gdynia in Polen verbindt u met Karlskrona in Zweden met een keuze uit 21 ferry overtochten per week. De duur van de Gdynia naar Karlskrona overtocht uit 10 uur 16 minuten en het kruispunt wordt bediend door Stena Line.

Gdynia Havenkaart

Klik voor Kaart

Gdynia Veerboot Alternatieven

Gdynia Veerdiensten

 • Stena Line
  • 3 afvaarten / dag 10 uur 16 min
  • Prijsaanvraag

Gdynia Gids

Gdynia is een stad in de Pommerse Voivodship van Polen en een belangrijke zeehaven in Gdansk Baai aan de zuidkust van de Baltische Zee. De eerst bekende vermelding van de naam "Gdynia", dateert uit 1253 van een Pomeranian (Kashubian) vissersdorp. Oksywie nu onderdeel van Gdynia, werd eerder al in 1209 vermeld. De eerste kerk op de Poolse kust werd daar gebouwd. De eigenaar van het dorp genaamd Peter van Rusocin gaf het dorp In 1380 aan de Cisterian Orde, dus in de jaren 1382-1772 behoorde Gdynia tot de cisterciënzer abdij in Oliwa. In 1789 waren er slechts 21 huizen in het dorp. In 1870 had het dorp Gdynia ongeveer 1200 inwoners, en het was niet een arm vissersdorpje zoals het soms beschreven wordt. Het was een populaire toeristische plek met een aantal gasthuizen, restaurants, cafes, diverse bakstenen huizen en een kleine haven met een aanlegsteiger voor kleine handelsschepen.

Hoe kom je in Gdynia Veerboot Haven

 • Gdynia Haven Adres

  Publiczny Terminal Promowy, ul. Polska 4, 81-339 Gdynia

 • Gdynia Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Gdynia vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Gdynia Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!