Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Gdynia Veerboot Haven

  • Gdynia Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Gdynia vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Gdynia Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Gdynia Veerdiensten

Gdynia Gids

Gdynia Gids

Gdynia is een stad in de Pommerse Voivodship van Polen en een belangrijke zeehaven in Gdansk Baai aan de zuidkust van de Baltische Zee. De eerst bekende vermelding van de naam "Gdynia", dateert uit 1253 van een Pomeranian (Kashubian) vissersdorp. Oksywie nu onderdeel van Gdynia, werd eerder al in 1209 vermeld. De eerste kerk op de Poolse kust werd daar gebouwd. De eigenaar van het dorp genaamd Peter van Rusocin gaf het dorp In 1380 aan de Cisterian Orde, dus in de jaren 1382-1772 behoorde Gdynia tot de cisterciënzer abdij in Oliwa. In 1789 waren er slechts 21 huizen in het dorp. In 1870 had het dorp Gdynia ongeveer 1200 inwoners, en het was niet een arm vissersdorpje zoals het soms beschreven wordt. Het was een populaire toeristische plek met een aantal gasthuizen, restaurants, cafes, diverse bakstenen huizen en een kleine haven met een aanlegsteiger voor kleine handelsschepen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.