Vergelijk overtochten van Zweden naar Litouwen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Zweden

Zweden is een land in Scandinavië in Noord-Europa. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is middels een brug/tunnel verbonden met Denemarken.

Zweden is geweldig voor een vakantie in de buitenlucht. Elke zomer komen veel toeristen voor een eenzame wandeltocht van hut naar hut in de prachtige bergen.

Tevens heeft Zweden 14 UNESCO werelderfgoederen, die bijdragen aan de cultuur, geschiedenis en kunst. Ga naar Stockholm en zie daar; het verleden, het heden en de toekomst van Zweden.

Over Litouwen

Litouwen is een Baltische staat in Noord-Europa en wordt begrensd door Letland, Wit-Rusland, Polen en de Russische exclave Kaliningrad en heeft in het westen een kust aan de Oostzee.

Litouwen is de grootste van de drie Baltische staten, maar de 40 km lange zanderige kustlijn is de kortste van alle landen aan de Oostzee. Net als haar Baltische buurlanden heeft Litouwen veel voor natuurliefhebbers. Van dichte bossen en heuvels tot prachtige blauwe meren en rivieren.

Veerboten van Zweden naar Litouwen

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking