Zweden

Hoe u overtochten vanuit Zweden naar Duitsland kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Zweden naar Duitsland. De havens van 3 havens in Zweden worden per boot verbonden met 4 havens in Duitsland.

Er zijn een gecombineerd 15 dagelijkse overtochten en een selectie van 5 Veerboot Routes verzorgd door 3 Veermaatschappijen waaronder Stena Line, TT Line & Finnlines, met de kortste vaartijd van ongeveer 4 uur 15 minuten (Trelleborg naar Sassnitz).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Zweden and Duitsland een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Zweden Duitsland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Zweden naar Duitsland

Over Zweden:

Zweden is een land in Scandinavië in Noord-Europa. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is middels een brug/tunnel verbonden met Denemarken.

Zweden is geweldig voor een vakantie in de buitenlucht. Elke zomer komen veel toeristen voor een eenzame wandeltocht van hut naar hut in de prachtige bergen.

Tevens heeft Zweden 14 UNESCO werelderfgoederen, die bijdragen aan de cultuur, geschiedenis en kunst. Ga naar Stockholm en zie daar; het verleden, het heden en de toekomst van Zweden.

Over Duitsland:

Duitsland is een groot en divers land in West-Europa. Een historie van tweeduizend jaar hebben aanzienlijk erfgoed achtergelaten. Van architectonische monumenten, historische stadjes en industriegebieden tot kenmerkende landschappen. Duitsland heeft maar liefst 38 UNESCO sites.

Duitsland is het op 6 na meest bezochte land ter wereld. Bovendien gaat naast alle buitenlandse toeristen meer dan 30% van de Duitsers op vakantie in eigen land.