Vergelijk overtochten van Sicilië naar Aegadian Islands
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Sicilië

Sicilië is een regio in Italië en een eiland in de Middellandse Zee, gescheiden van het vasteland door de smalle Straat van Messina.

De lange geschiedenis van buitenlandse overheersing van de Grieken tot de Romeinen, Arabieren, Noormannen en Aragonezen resulteert in een gevarieerde cultuur met enorm veel te zien, proeven en horen.

Daarnaast maken ook de schitterende wateren en bergen een dramatische indruk.

Over Aegadian Islands

De Egadische eilanden zijn een groep van drie grote eilanden en twee kleine eilanden aan de Middellandse Zee gelegen zeven kilometer voor de westkust van Sicilië, Italië.

De archipel heeft prachtige mediterrane landschappen, warme winters en warme en zonnige zomers. In tegenstelling tot de naburige Eolische Eilanden, de Egadische Eilanden hebben een lage bevolking en zijn veel minder druk, waardoor ze een echt paradijs zijn voor strandliefhebbers op zoek naar ongerepte natuur.

Het belangrijkste eiland, Favignana, is gelegen in het zuiden van de groep en is de drukste en grootste van de eilanden. Het eiland beschikt ook over meer verbindingen met het vasteland dan de andere eilanden en is waarschijnlijk de meest handige uitvalsbasis voor degenen die de eilandengroep wilt verkennen.

Levanzo, gelegen in het noordoosten van de groep is kleiner met minder voorzieningen, terwijl Marettimo is gelegen in het westen en is ook de verste gelegen eiland vanaf het vasteland. De twee kleinere eilanden van formica en Maraone worden ingeklemd tussen Levanzo en Sicilië.

U kunt reizen naar de Egadische eilanden per veerboot vanuit Sicilië en het vasteland van Italië.

Veerboten van Sicilië naar Aegadian Islands

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.