Polen

Hoe u overtochten vanuit Polen naar Zweden kunt boeken

Er zijn 4 veerboot routes tussen Polen en Zweden, met een gecombineerde 70 afvaarten per week. Stena Line biedt 1 Route, Gdynia naar Karlskrona die 17 keer wekelijks gaat. TT Line biedt 1 Route, Swinoujscie naar Trelleborg die 9 keer wekelijks gaat. Polferries biedt 2 routes, Swinoujscie naar Ystad gaat 19 keer per week & Gdansk naar Nynashamn ongeveer 7 keer wekelijks. Unity Line biedt 1 Route, Swinoujscie naar Ystad die 18 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Polen naar Zweden.

Polen Zweden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Polen naar Zweden

Over Polen:

Polen is een land in Midden-Europa. In het westen wordt het begrensd door Duitsland, in het zuiden door Tsjechië en Slowakije, in het oosten door Litouwen, Wit-Rusland en Oekraïne en in het noorden door de Oostzee en de Russische exclave Kaliningrad.

Sinds de toetreding tot de EU is het toerisme in Polen sterk toegenomen. Internationale reizigers komen naar Polen vanwege de rijke cultuur, adembenemende historische plekken en prachtige landschappen. Polen is zo'n land dat voor elk wat wils heeft.

Over Zweden:

Zweden is het grootste van de Scandinavische landen en grenst aan Noorwegen en Finland. Het is met de brug van Oresund met Denemarken verbonden.

Van skiën, wandelen, kajakken, fietsen, zeilen en paardrijden tot het opsporen van wilde bruine beren en wolven, Zweden biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan buitenactiviteiten. Daarnaast zijn de oude steden een prima plek om de cultuur te proeven.