Poland

Vergelijk overtochten van Polen naar Zweden

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Polen naar Zweden. De havens van 3 Havens in Polen worden per boot verbonden met 4 Havens in Zweden.

Er zijn een gecombineerd 66 dagelijkse overtochten en een selectie van 4 ferry routes verzorgd door 4 Veermaatschappijen waaronder Stena Line, Polferries, Unity Line en TT Line, met de kortste vaartijd van ongeveer 5 uur 45 minuut (Trelleborg).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Polen and Zweden een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Polen Zweden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Polen naar Zweden

Over Polen:

Polen is een land in Midden-Europa. In het westen wordt het begrensd door Duitsland, in het zuiden door Tsjechië en Slowakije, in het oosten door Litouwen, Wit-Rusland en Oekraïne en in het noorden door de Oostzee en de Russische exclave Kaliningrad.

Sinds de toetreding tot de EU is het toerisme in Polen sterk toegenomen. Internationale reizigers komen naar Polen vanwege de rijke cultuur, adembenemende historische plekken en prachtige landschappen. Polen is zo'n land dat voor elk wat wils heeft.

Over Zweden:

Zweden is het grootste van de Scandinavische landen en grenst aan Noorwegen en Finland. Het is met de brug van Oresund met Denemarken verbonden.

Van skiën, wandelen, kajakken, fietsen, zeilen en paardrijden tot het opsporen van wilde bruine beren en wolven, Zweden biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan buitenactiviteiten. Daarnaast zijn de oude steden een prima plek om de cultuur te proeven.