Lesbos

Hoe u overtochten vanuit Lesbos naar Egeïsche eilanden kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Lesbos naar Egeïsche eilanden. De havens van 2 havens in Lesbos worden per boot verbonden met 5 havens in Egeïsche eilanden.

Er zijn een gecombineerd 23 wekelijkse overtochten en een selectie van 9 Veerboot Routes verzorgd door 2 Veermaatschappijen waaronder Blue Star Ferries & Hellenic Seaways, met de kortste vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten (Sigri naar Mesta (Chios)).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Lesbos and Egeïsche eilanden een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Lesbos Egeïsche eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Over Lesbos:

Lesbos is het op twee na grootste Griekse eiland, gelegen in het noord-oosten en een van de zonnigste eilanden van de Egeïsche Zee.

Lesbos is een divers en compact eiland met een overvloedige natuur, onaangetaste stranden, versteende bossen en archeologische monumenten, maar het beste aan Lesbos dat het niet zo overspoeld wordt door toeristen als sommige van de andere Griekse eilanden.

Over Egeïsche eilanden:

De Egeïsche eilanden zijn een groep eilanden aan de Egeïsche Zee, waarvan de meeste tot Griekenland behoren en de rest tot Turkije.

Gelegen tussen het zuiden en oosten van het Griekse vasteland en in het westen van Turkije, de Egeïsche eilanden bestaan uit zeven groepen, namelijk de noordoostelijke Egeïsche eilanden, Sporaden, Euboea, Argosaronic Eilanden, Cycladen, Dodekanesos en Kreta.

De eilanden aan de Egeïsche Zee hebben azuurblauwe water, warmwaterbronnen, vesting dorpen, rijke geschiedenis, heerlijke zeevruchten en een aantal van de mooiste stranden in Griekenland. De Egeïsche eilanden bieden de bezoekers van de regio een onvergetelijke en authentieke ervaring.

Net als de meeste eiland groepen, reizen per veerboot is de meest populaire en in veel gevallen de enige manier van reizen en de regio wordt bediend door een groot aantal veerbootmaatschappijen vanuit het grote aantal havens.