Vergelijk overtochten van Italië naar Pontine Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Italië

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Pontine Eilanden

De Pontijnse Eilanden is een groep van zes eilanden gelegen ten zuiden van Rome en noordwesten van Napels in de Tyrreense Zee.

De eilanden zijn een van de best bewaarde geheimen van Italië en zijn bij zowel toeristen als Italianen relatief onbekend. Het milde klimaat, prachtige natuur, gevarieerde kustlijn, leuke dorpjes met kleurrijke huizen en typisch Mediterraanse haventjes maken de Pontijnse Eilanden een perfecte plek om van de natuur te genieten.

Veerboten van Italië naar Pontine Eilanden

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.