Pontina Navigazione
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Pontina Navigazione

Pontina Navigazione

Pontina Navigazione is gespecialiseerd in het aanbieden van dagelijkse veerroutes tussen het stadje San Felice Circeo aan de westkust van Midden-Italië en Ponza, onderdeel van Pontijnse Eilanden.

Sinds 1995 vervoert Pontina Navigazione toeristen en inwoners tussen deze prachtige bestemmingen. De overtochten duren slechts een uur en worden meerdere keren per dag gemaakt. Dankzij de snelle afvaarten en flexibele dienstregeling is Pontina Navigazione een van de populairste rederijen in de provincie Latina.

Pontina Navigazione maakt gebruik van een strak ingericht vaartuig genaamd Hipponion Princes, met voldoende zitplaatsen voor 150 passagiers. De boot beschikt over een benedendek met airco en een buitendek waarop u dolfijnen en walvissen kunt spotten in de helderblauwe Tyrreense Zee.

Ponza is een van de twee bewoonde eilanden in de Pontijnse archipel. Het eiland ligt voor de zuidkust van de Italiaanse regio Lazio. Op het eiland vindt u uitstekende visrestaurants en een schitterende kustlijn met smaragdblauwe grotten en idyllische zandstranden.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Pontina Navigazione snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Pontina Navigazione routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.