COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Pontina Navigazione

Pontina Navigazione is gespecialiseerd in het aanbieden van dagelijkse veerroutes tussen het stadje San Felice Circeo aan de westkust van Midden-Italië en Ponza, onderdeel van Pontijnse Eilanden.

Sinds 1995 vervoert Pontina Navigazione toeristen en inwoners tussen deze prachtige bestemmingen. De overtochten duren slechts een uur en worden meerdere keren per dag gemaakt. Dankzij de snelle afvaarten en flexibele dienstregeling is Pontina Navigazione een van de populairste rederijen in de provincie Latina.

Pontina Navigazione maakt gebruik van een strak ingericht vaartuig genaamd Hipponion Princes, met voldoende zitplaatsen voor 150 passagiers. De boot beschikt over een benedendek met airco en een buitendek waarop u dolfijnen en walvissen kunt spotten in de helderblauwe Tyrreense Zee.

Ponza is een van de twee bewoonde eilanden in de Pontijnse archipel. Het eiland ligt voor de zuidkust van de Italiaanse regio Lazio. Op het eiland vindt u uitstekende visrestaurants en een schitterende kustlijn met smaragdblauwe grotten en idyllische zandstranden.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Pontina Navigazione snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Pontina Navigazione routes