Egeïsche eilanden

Hoe u overtochten vanuit Egeïsche eilanden naar Athene kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Egeïsche eilanden naar Athene. Er zijn 2 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 11 Veerboot Routes die Evdilos naar Rafina & Piraeus, Chios naar Piraeus, Mytilene naar Piraeus, Evdilos naar Rafina & Piraeus, Fournoi naar Piraeus, Vathi naar Piraeus, Agios Efstratios naar Lavrio, Agios Kirikos naar Piraeus, Limnos (Myrina) naar Lavrio & Piraeus & Psara naar Piraeus verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Egeïsche eilanden en Athene is Agios Kirikos naar Piraeus, met een vaartijd van ongeveer 6 uur 5 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Egeïsche eilanden Athene Kaart

Klik voor Kaart

Over Egeïsche eilanden:

De Egeïsche eilanden zijn gelegen aan de Egeïsche Zee, tussen de zuid- en oostkant van het vasteland van Griekenland en de westkant van Turkije.

De uitgestrekte gebied omvat de Cycladen, de Dodekanesos, de Noord-Egeïsche Eilanden, de Saronische eilanden, Sporaden, Kreta en de Ionische Eilanden en Euboea. De eilandengroep bestaat uit een aantal van de meest populaire vakantiebestemmingen zoals Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos en Rhodos.

De Egeïsche eilanden worden vaak gezien als het belangrijkste kenmerk van de Griekse cultuur en traditie. In aanvulling op de duidelijke aantrekkingskracht van de zon en zand, worden de bezoekers aangetrokken door de traditionele dorpen van witgekalkte huizen, evenals de indrukwekkende monumenten van de grote prehistorische beschaving die hier bloeide.

Ferries zijn de belangrijkste manier van reizen rond de eilanden en vormen een handige wijze van vervoer in de regio.