Dodekanesos

Hoe u overtochten vanuit Dodekanesos naar Athene kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Dodekanesos naar Athene. Er zijn 2 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 15 Veerboot Routes die Karpathos naar Piraeus, Kalymnos naar Piraeus, Kastelorizo naar Piraeus, Kos naar Piraeus, Leros naar Piraeus, Nisyros naar Piraeus, Patmos naar Piraeus, Astypalea naar Piraeus, Rodos naar Piraeus, Tilos naar Piraeus & Lipsi naar Piraeus verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Dodekanesos en Athene is Patmos naar Piraeus, met een vaartijd van ongeveer 7 uur 15 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Dodekanesos Athene Kaart

Klik voor Kaart

Over Dodekanesos:

De twaalf Dodekanesos eilanden liggen in de zuidoostelijke hoek van de Egeïsche Zee en beschikken over een van de zonnigste klimaat van Griekenland.

Zo divers als ze zijn mooi, de Dodekanesos zijn de complete Griekse pakket en bieden een breed scala aan attracties, waaronder prachtige stranden, heerlijk eten, historische wonderen en architectonische meesterwerken.

De meest bezochte en populaire eiland, Rhodos is rijk aan middeleeuwse geschiedenis en biedt de perfecte setting voor romantische wandelingen in de beroemde oude binnenstad. Spannende activiteiten zijn er in overvloed op de Dodekanesos, ook, in het bijzonder op Telendos, waar u kunt scuba duiken door middel van een oude gezonken stad.

De Dodekanesos eilanden bieden tal van geweldige vertrekpunten voor tal van Europese bestemmingen, maar ook frequent routes binnen de eilanden zelf. Als gevolg van de hoeveelheid van de eilanden in de regio, het reizen per veerboot is veruit de meest handige manier om rond te reizen.