COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Travelmar

De veerboten van Travelmar varen al sinds 1998 vanuit de stad Salerno naar de prachtige kustplaatsen Amalfi en Positano.

Het bedrijf werd opgericht om de lokale bevolking en toeristen een alternatief te bieden voor de lange en winderige kustwegen. Hierdoor is het nog makkelijker om de prachtige winkeltjes, kleurrijke huizen en geplaveide straten van Amalfi en Positano te ontdekken.

De vloot van Travelmar bestaat uit 5 veerboten die allemaal een maximale snelheid kunnen bereiken van 18 knopen. Het vlaggenschip, de Uragano 90, heeft voldoende capaciteit voor bijna 400 passagiers. De andere schepen heten Polaris, Maria Madre, Alcor en Antares. Deze vaartuigen zijn iets kleiner maar beschikken over ruime zonnedekken en comfortabele zitplaatsen.

Vanwege de professionele en kwalitatief hoogstaande service is Travelmar altijd een goede keuze.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Travelmar dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Travelmar routes