Salerno
Messina
Veerboten naar Sicilië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Salerno - Messina

Veerboot van Salerno naar Messina

Gemiddeld zijn er 6 wekelijkse afvaarten tussen Salerno en Messina. Deze veerdienst wordt verzorgd door Caronte & Tourist. Salerno Messina veerboten kosten tussen €56 en €326, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Salerno Messina veerboten.

Salerno Messina Veerdienst Tijden

De eerste Salerno Messina veerboot vertrekt meestal vanuit Salerno rond 13:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 14:30.

Hoe lang is de veerboot van Salerno naar Messina?

Salerno Messina Vaartijden op deze veerboot route kan ongeveer 9u 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 9u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Salerno Messina Veerboot Prijzen

Salerno Messina veerboot prijzen variëren meestal tussen €56* en €326*. De gemiddelde prijs is €169*. De goedkoopste Salerno Messina veerboot prijzen beginnen vanaf €31*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €76*. De gemiddelde prijs voor een auto is €238*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Salerno naar Messina?

De afstand tussen Salerno en Messina is ongeveer 282,0 km of 152,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Salerno Messina veerboot?

Ja, Caronte & Toerisme staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Salerno en Messina. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Salerno en Messina.

Kan ik te voet reizen van Salerno naar Messina?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Caronte & Toerist tussen Salerno en Messina.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Salerno naar Messina?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Salerno naar Messina met Caronte & Tourist. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Salerno - Messina Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Caronte & Tourist
Gemiddelde prijs 215 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 9h 0m
Eerste veerboot 13:30
Laatste veerboot 14:30
Afstand 152 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Salerno naar Messina?

De reistijd per veerboot van Salerno naar Messina is ongeveer 9h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Salerno naar Messina?

De prijs van de ferry overtocht van Salerno naar Messina kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Salerno naar Messina is 198 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Salerno naar Messina?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Salerno naar Messina en dat is
  • Caronte & Tourist

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Salerno naar Messina?

Boek overtochten van Salerno naar Messina via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Salerno naar Messina?

Ja, je kunt als voetpassagier van Salerno naar Messina reizen met
  • Caronte & Tourist

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Salerno naar Messina?

Ja, je kunt met een voertuig van Salerno naar Messina reizen met
  • Caronte & Tourist

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Salerno naar Messina?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Caronte & Tourist

Wat is de afstand tussen Salerno en Messina?

De afstand van Salerno naar Messina is ongeveer 152 zeemijlen.

Salerno Gids

De Italiaanse stad Salerno ligt aan de Golf van Salerno aan de Tyrrheense Zee, en is de hoofdstad van de Salerno regio van Italië, en ligt dicht bij de kust van Amalfi. De stad staat bekend als de thuisbasis van de eerste medische school in de wereld, de Schola Medica Salernitana. De stad, die is het culturele centrum van de regio is populair bij bezoekers die genieten van een wandeling rond de stad nemen in de prachtige bezienswaardigheden, waarvan vele liggen dicht bij het centrum van de stad. De stad wordt gekenmerkt door mooie verkeersvrije straat, grote pleinen en mooie winkels.

De stad is gelegen in het centrum van een geografische driehoek bijgenaamd de VVV Driehoek van de 3 P's, waarvan de hoeken te nemen in de steden van Pompeii, Paestum en Positano. Vanwege dit zijn er vele bezienswaardigheden, waaronder de Lungomare Trieste (Trieste boulevard), het Castello di Arechi (Arechi's Castle), de Duomo (de kathedraal) en het Museo Didattico della Scuola Medica Salernitana (het Educatief Museum van de Salernitan Medisch School).


Messina Gids

De Italiaanse stad Messina staat bekend als de deur van Sicilië en met is vanwege zijn haven altijd een handelsstad geweest. Gelegen aan de Straat van Messina, in het noordoosten van Sicilië, de haven heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling en de welvaart van de stad. De haven ondersteunt het toerisme van de stad en is, of is ook, de thuisbasis van zowel commerciële als militaire scheepswerven. De stad is een rooms-katholieke aartsbisdom en Archimandrite zetel sinds 1548 en is de thuisbasis van een lokaal belangrijke internationale beurs. De stad is ook de thuisbasis van de Universiteit van Messina, opgericht in 1548 door Ignatius van Loyola. Een belangrijke toeristische attractie is de 12e-eeuwse kathedraal, die de overblijfselen van koning Conrad, heerser van Duitsland en Sicilië in de 13e eeuw bevat. Het gebouw moest bijna volledig worden herbouwd in 1919-1920, na een verwoestende aardbeving in 1908, en opnieuw in 1943, na een brand veroorzaakt door geallieerde bombardementen. De oorspronkelijke Norman structuur kan worden opgenomen in de apsidal gebied en de voorgevel heeft drie laat-gotische portalen, de centrale van die waarschijnlijk dateert uit het begin van de 15e eeuw.

Veerboten vanuit Messina vertrekken naar twee havens in Calabrië (Villa San Giovanni en Reggio Calabria), en een langere tocht is ook becshikbaar naar Salerno, net ten zuiden van Napels.


Salerno naar Messina Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 24/06/2024 en 30-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Caronte & Tourist 13:30 22:30 9 uur Ma, di
Caronte & Tourist 14:30 23:30 9 uur wo, do, vr, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.