Mariehamn
Kapellskar
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Mariehamn - Kapellskar is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Mariehamn - Kapellskar

Mariehamn naar Kapellskar Veerboot

De Mariehamn Kapellskar veerdienst verbindt Ålandeilanden met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Viking Line. De veerdienst gaat maximaal 21 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 15 minuten.

Mariehamn Kapellskar vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Ålandeilanden naar Zweden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Mariehamn naar Kapellskar?

  De reistijd per veerboot van Mariehamn naar Kapellskar is ongeveer 2h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Mariehamn naar Kapellskar?

  De prijs van de ferry overtocht van Mariehamn naar Kapellskar kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Mariehamn naar Kapellskar is 35 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Mariehamn naar Kapellskar?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Mariehamn naar Kapellskar en dat is
  • Viking Line
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mariehamn naar Kapellskar?

  Boek overtochten van Mariehamn naar Kapellskar via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Mariehamn naar Kapellskar?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Mariehamn naar Kapellskar reizen met
  • Viking Line
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Mariehamn naar Kapellskar?

  Ja, je kunt met een voertuig van Mariehamn naar Kapellskar reizen met
  • Viking Line
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kapellskar naar Kapellskar?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Viking Line
 • Wat is de afstand tussen Mariehamn en Kapellskar?

  De afstand van Mariehamn naar Kapellskar is ongeveer 55 zeemijlen.

Mariehamn Kapellskar Veerboot klantenrecensies

 • "Prima overtocht"

  Alles prima verlopen.

  'Rosella' travelled on Rosella

  Lees meer Lees minder
 • "Ervaring åland kapelskar"

  Prima

  'Rosella' travelled on Rosella

  Lees meer Lees minder
 • "Prettige overtocht, erg goedkoop"

  Goed en vlot verloop. mooi versiert voor Midsommar!

  'Rosella' travelled on Rosella

  Lees meer Lees minder
 • "Prima trip"

  Prima trip; half uur van te voren inchecken met de auto; direct de boot op, en naar het (ontbijt) buffet. Onder het genot van een hapje de haven uit in het licht van de ochtendzon.. in Kapelskarr is het weer een uur vroeger; dus je hebt de hele dag nog voor je! In een klein uurtje rij je naar Stockholm...

  'Rosella' travelled on Rosella

  Lees meer Lees minder

Mariehamn Gids

Mariehamn is de hoofdstad van Åland, is een autonoom gebied onder Finse soevereiniteit. Net als alle steden op Åland, Mariehamn is eentalig Zweeds-sprekende en ongeveer 88% van de inwoners spreken de taal als hun moedertaal. Het merendeel van de winkels van de stad en de vele restaurants en cafés bevinden zich in de Torggatan voetgangerszone in het centrum van Mariehamn. Het plein herbergt de zetel van de macht, de SjälvstyrelsegArden, die Aland parlement en provinciale overheid, het stadhuis en het regeringsgebouw. Op de helling tot aan het gemeentehuis is er een standbeeld van Tsarinna Maria Aleksandrovna, die haar naam gaf aan de pas gestichte stad in 1861. Mariehamn beschikt over meerdere gebouwen ontworpen door de Finse architect Lars Sonck, die als kind naar Åland verhuisde. Zijn gebouwen zijn onder andere de kerk van Mariehamn (1927), het hoofdgebouw van de Aland Maritime College (1927) en het gemeentehuis (1939). Hilda Hongell ontwierp ook verschillende gebouwen, hoewel slechts een paar nog te zien zijn.

Mariehamn is gelegen op een schiereiland en heeft twee belangrijke havens, één aan de oostelijke oever en een op de westelijke oever. Beide havens blijven ijsvrij voor bijna het hele jaar en beide zijn niet-getij. De westelijke haven is een internationale haven die dagelijks diensten heeft naar Zweden, Estland en het vasteland van Finland. Het Oostelijk Havengebied is voorzien van één van de grootste jachthavens van Scandinavië.


Kapellskar Gids

Kapellskar is een Zweedse stad gelegen aan de Oostzee kust, ongeveer 90 km ten noorden van Stockholm. Kapellskar is de meest noordelijk gelegen haven van "de havens van Stockholm" en is een van de grootste roll-on roll-off havens van Zweden. De haven heeft een belangrijke rol te spelen in het vervoer van passagiers en vracht naar Finland, Noorwegen, Rusland en de Baltische staten.

De stad is in Norrtalje gemeente die een gemeente in Stockholm in Oost- centraal Zweden. De zetel is gevestigd in de stad van Norrtalje. Het is het grootste en meest noordelijke gemeente Stockholm en werd opgericht in 1971 door de samenvoeging van een aantal voormalige gemeenten. Veel van de huizen in Norrtälje zijn zomerhuisjes, alleen bewoond in de zomer. Dit is te danken aan de geografische ligging van de archipel van Stockholm, waardoor het populair onder Stockholmers en toeristen maakt.

De haven heeft een zeer korte route, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor snelle afvaarten en turnarounds naar Finland, Estland en Åland en wordt bediend door een passagiersveerdienst naar Mariehamn, Naantall en Paldiski. Inchecktijd: uiterlijk 60 minuten vóór vertrek.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.