Formentera Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Formentera Lines

Formentera Lines

Formentera Lines, formeel bekend als Mediterranea Pitiusa, is een Spaanse veerbootmaatschappij gevestigd op de Balearen, die passagiers vervoert op veerboten tussen Ibiza en Formentera. Het bedrijf werd opgericht in 2000, als resultaat van de betrokkenheid van verschillende generaties lokale scheepseigenaren. Formentera Lines werd in 2022 onderdeel van IMG Group onder de merknaam Formentera Lines.

Er zijn dagelijkse verbindingen het hele jaar door behalve op kerst- en nieuwjaarsdag en een verhoogd aantal overtochten tijdens het hoogseizoen. Veerboten van Formentera Lines doen er slechts 30 minuten over tussen Ibiza en Formentera.

Bekijk Formentera Lines dienstregelingen, prijzen en boek Formentera Lines ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Formentera Lines ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.