Aquabus

Aquabus verzorgt het hele jaar door overtochten tussen de eilanden Ibiza en Formentera. Het bedrijf, opgericht in 1985, biedt een zeer klantvriendelijke service met flexibele dienstregelingen.

Aquabus Ferry Boats is onderdeel van de Aquabus Maritime Professional Training School waar betaalbare maritieme opleidingen worden aangeboden. Aquabus verzorgt ook lokale diensten waarbij de populairste clubs en stranden van Ibiza met elkaar worden verbonden. Deze diensten zijn beschikbaar tegen de laagste prijzen van Ibiza.

De veerboten van Aqauabus zijn relatief klein waardoor ze vlak langs de kustlijn kunnen varen. Zo heeft u een schitterend uitzicht op de eilanden en de kleurrijke onderwaterwereld in de omgeving van Formentera. De overtocht tussen Ibiza en Formentera wordt dagelijks aangeboden en duurt ongeveer veertig minuten. Hierdoor is het de snelste manier om de oversteek te maken tussen de beide eilanden. De sfeer aan boord is zeer gemoedelijk en Aquabus is dan ook een geweldige keuze als u met het hele gezin reist.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Aquabus bekijken en Aquabus veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Aquabus bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle Aquabus routes