COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Aquabus

Aquabus verzorgt het hele jaar door overtochten tussen de eilanden Ibiza en Formentera. Het bedrijf, opgericht in 1985, biedt een zeer klantvriendelijke service met flexibele dienstregelingen.

Aquabus Ferry Boats is onderdeel van de Aquabus Maritime Professional Training School waar betaalbare maritieme opleidingen worden aangeboden. Aquabus verzorgt ook lokale diensten waarbij de populairste clubs en stranden van Ibiza met elkaar worden verbonden. Deze diensten zijn beschikbaar tegen de laagste prijzen van Ibiza.

De veerboten van Aqauabus zijn relatief klein waardoor ze vlak langs de kustlijn kunnen varen. Zo heeft u een schitterend uitzicht op de eilanden en de kleurrijke onderwaterwereld in de omgeving van Formentera. De overtocht tussen Ibiza en Formentera wordt dagelijks aangeboden en duurt ongeveer veertig minuten. Hierdoor is het de snelste manier om de oversteek te maken tussen de beide eilanden. De sfeer aan boord is zeer gemoedelijk en Aquabus is dan ook een geweldige keuze als u met het hele gezin reist.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Aquabus bekijken en Aquabus veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Aquabus bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Aquabus routes

Aquabus klantenrecensies.

  • "Reis van Ibiza naar Formentera"

    Ik ben afgelopen week afgereisd met de aquabus van Ibiza naar Formentera. Dit is mij heel goed bevallen. De boot was op tijd aanwezig in de haven van Ibiza en binnen 40 minuutjes ongeveer kwamen wij aan op Formentera. Op de terugweg van Formentera naar Ibiza was de boot ook op tijd. Ik vond deze Aquabus fijn aangezien ik zelf de tijden heb kunnen aangegeven qua vertrekken. Kwaliteit catering heb ik met 1 ster gerate aangezien er geen catering aan boord was.

    Lees meer Lees minder