Aquabus
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Aquabus

Aquabus

Aquabus verzorgt het hele jaar door overtochten tussen de eilanden Ibiza en Formentera. Het bedrijf, opgericht in 1985, biedt een zeer klantvriendelijke service met flexibele dienstregelingen.

Aquabus Ferry Boats is onderdeel van de Aquabus Maritime Professional Training School waar betaalbare maritieme opleidingen worden aangeboden. Aquabus verzorgt ook lokale diensten waarbij de populairste clubs en stranden van Ibiza met elkaar worden verbonden. Deze diensten zijn beschikbaar tegen de laagste prijzen van Ibiza.

De veerboten van Aqauabus zijn relatief klein waardoor ze vlak langs de kustlijn kunnen varen. Zo heeft u een schitterend uitzicht op de eilanden en de kleurrijke onderwaterwereld in de omgeving van Formentera. De overtocht tussen Ibiza en Formentera wordt dagelijks aangeboden en duurt ongeveer veertig minuten. Hierdoor is het de snelste manier om de oversteek te maken tussen de beide eilanden. De sfeer aan boord is zeer gemoedelijk en Aquabus is dan ook een geweldige keuze als u met het hele gezin reist.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Aquabus bekijken en Aquabus veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Aquabus bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Aan boord Aquabus

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Aquabus klantenrecensies.

 • "Prima boot"

  Voor dagje Formentera prima boot. Op tijd en vriendelijke staf.

  Lees meer Lees minder
 • "Vriendelijk personeel."

  Prima boot, supervriendelijk en behulpzaam personeel.

  Lees meer Lees minder
 • "Reis van Ibiza naar Formentera"

  Ik ben afgelopen week afgereisd met de aquabus van Ibiza naar Formentera. Dit is mij heel goed bevallen. De boot was op tijd aanwezig in de haven van Ibiza en binnen 40 minuutjes ongeveer kwamen wij aan op Formentera. Op de terugweg van Formentera naar Ibiza was de boot ook op tijd. Ik vond deze Aquabus fijn aangezien ik zelf de tijden heb kunnen aangegeven qua vertrekken. Kwaliteit catering heb ik met 1 ster gerate aangezien er geen catering aan boord was.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.