Tenerife

Hoe u overtochten vanuit Tenerife naar El Hierro kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Tenerife en El Hierro, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Naviera Armas. De Los Cristianos naar Valverde ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Tenerife El Hierro overtocht tussen Los Cristianos and Valverde.

Tenerife El Hierro Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Tenerife naar El Hierro

Over Tenerife:

Tenerife is het grootste en is 43% van de totale bevolking het dichtstbevolkte eiland van de Canarische Eilanden. Het is tevens het dichtstbevolkte eiland van Spanje.

Het is ook het meest bezochte eiland van de eilandengroep. Jaarlijks komen meer dan tien miljoen toeristen het aangename weer, mooie kustlijnen, spectaculaire stranden, groene bossen, bergen, vulkanen, twee werelderfgoed locaties, één nationaal park en 42 beschermde natuurgebieden opzoeken.

Over El Hierro:

El Hierro is het westelijkste en meest afgelegen eiland van de Canarische Eilanden gelegen in het midden van de Atlantische Oceaan en heeft een bar vulkanisch landschap en een rotsachtige kustlijn. El Hierro werd vroeger als het einde van de wereld beschouwd, totdat Columbus in 1492 de oceaan overstak.

Met minder dan 2000 inwoners in de grootste stad is het afgelegen eiland een perfecte bestemming om aan een druk stadsleven te ontsnappen.