steam_packet_ben_my_chree

Ben My Chree

Verzorgd door Steam Packet op de route Douglas Heysham

Het schip is zonder twijfel een van de meest betrouwbare schepen van de Isle of Man Steam Packet Company in hun 180-jarige geschiedenis. Faciliteiten omvatten o.a. een zelfbedieningslounge, een cafe/bar en een winkel.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Naast de gereserveerde zitplaatsen en premier class zitplaatsen, de Ben-my-Chree biedt ook 4 persoons en-suite hutten met TV en gratis koffie-en theefaciliteiten.

Eten en drinken aan boord

De Coast to Coast Cafe biedt een heerlijke selectie van vers bereide warme maaltijden inclusief ontbijt en een dagelijkse maaltijden. Het cafe biedt ook een selectie van belegde broodjes, salades, snacks, vers gebakken broodjes, koekjes en muffins. Voor vers Starbucks koffie kunt u terecht bij Legends Cafe Bar. Het cafe biedt passagiers een gezellige sfeer om te ontspannen en genieten van een prachtig uitzicht op de zee.

Shoppen aan boord

In de winkel aan boord vindt u onder andere kranten of tijdschriften, de nieuwste parfums en veel meer tegen betaalbare prijzen.

Extra faciliteiten aan boord

WiFi is beschikbaar tegen betaling.

Reizen met kinderen

Coast to Coast Cafe biedt kindermaaltijden. Kinderen jonger dan 8 jaar zijn niet toegestaan ​​in de Premium Lounge.

Toegankelijkheid

De passagier lounge is per lift bereikbaar vanaf het autodek. Er zijn twee hutten, speciaal aangepast voor passagiers met beperkte mobiliteit. Ons personeel is beschikbaar voor passagiers met beperkte mobiliteit maar het is aan te raden om het tijdens het boeken en bij het inchecken te vermelden.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Ben My Chree gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Ben My Chree

steam_packet_ben_my_chree_buffet steam_packet_ben_my_chree_cabin steam_packet_ben_my_chree_lounge

Andere Steam Packet Schepen

Ben My Chree Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip