Douglas
Liverpool Birkenhead
Veerboten naar Engeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Douglas - Liverpool Birkenhead

Douglas naar Liverpool Birkenhead Veerboot

De Douglas Liverpool Birkenhead veerdienst verbindt Eiland van Man met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Steam Packet. De veerdienst gaat maximaal 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 15 minuten.

Douglas Liverpool Birkenhead vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Alternatieven voor Douglas - Liverpool Birkenhead

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Eiland van Man naar Engeland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Douglas naar Liverpool Birkenhead?

De reistijd per veerboot van Douglas naar Liverpool Birkenhead is ongeveer 4h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Douglas naar Liverpool Birkenhead?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Douglas naar Liverpool Birkenhead en dat is
  • Steam Packet

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Douglas naar Liverpool Birkenhead?

Boek overtochten van Douglas naar Liverpool Birkenhead via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Douglas Gids

Douglas, op het eiland Man is de grootste en de hoofdstad van het eilanden. De stad is gelegen aan de monding van de rivier Douglas, die een deel van de haven en de commerciële haven maakt. De stad is ook gelegen aan een baai, Douglas Bay, die ongeveer twee mijl lang is. De stad is het belangrijkste commerciële centrum voor het bedrijfsleven, financiën, juridische diensten, vervoer, winkels, entertainment en de scheepvaart.
De stad heeft een groot aantal bezienswaardigheden zoals de Tower Refuge, een klein kasteel gebouwd op Conister Rock op Douglas Bay als een toevluchtsoord voor schipbreukelingen. Er is ook een paardentram die langs de promenade van de Sea Terminal aan de Manx Electric Railway rijdt en stoomtreinen die 15 mijl reizen vanaf Douglas station naar Port Erin in het zuiden van het eiland. Voor de liefhebbers van autosport, de jaarlijkse Isle of Man TT motorrace begint en eindigt in de stad.
De haven in de stad is de primaire en enige haven op het eiland Man, met veerdiensten die het eiland verbinden met de Britse eilanden en het Ierse vasteland. De ferry terminal is gelegen aan de waterkant, op Centraal-Promenade, midden in het hart van de stad.


Liverpool Birkenhead Gids

Liverpool is gelegen aan de oostelijke kant van de monding van de Mersey, in Merseyside in het noordwesten van Engeland. Verschillende gebieden van het centrum van Liverpool werden World Heritage Site-status toegekend door de UNESCO in 2004. De Maritieme handelsstad Liverpool omvat de Pier Head, Albert Dock en William Brown Street. Liverpool is ook de thuisbasis van twee Premier League voetbalclubs Liverpool en Everton. Wedstrijden tussen de twee staan bekend als de Merseyside derby. De wereldberoemde Grand National neemt ook plaatsen jaarlijks op Aintree Racecourse, aan de rand van de stad. Spoorwegen, transatlantische stoomschepen, gemeentelijke trams en elektrische treinen werden alle pionier in Liverpool als vormen van openbaar vervoer. In 1829 en 1836 de eerste spoortunnels in de wereld werden gebouwd onder Liverpool. Van 1950-1951, 's werelds eerste geplande passagiers helikopter dienst liep tussen Liverpool en Cardiff.

De haven van Liverpool is een van de grootste havens van Groot-Brittannië, en verstrekt passagiersveerdiensten over de Ierse Zee naar Belfast, Dublin en het eiland Man. Diensten worden verzorgd door verschillende veerbootmaatschappijen, waaronder The Isle of Man Steam Packet Company, P&O Ferries en Stena Line. In 2007 werd een nieuwe cruise terminal geopend in Liverpool, gelegen naast de Pier Head in het centrum van de stad.


Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.