Ceuta naar Algeciras Veerboot

De Ceuta Algeciras veerdienst verbindt Spanje met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 10 keer per dag, Trasmediterranea 5 keer per dag & de veerdienst van FRS vaart tot maximaal 5 keer per dag.

Er is een totaal van 20 overtochten per dag op de Ceuta Algeciras route tussen Spanje en Spanje en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Ceuta naar Algeciras Alternatieven

Ceuta - Algeciras Veerbootmaatschappij

 • Balearia
  • 10 Afvaarten / Dag 1 uur
  • Prijsaanvraag
 • Trasmediterranea
  • 5 Afvaarten / Dag 1 uur 10 min
  • Prijsaanvraag
 • FRS
  • 5 Afvaarten / Dag 1 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Ceuta Algeciras tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Ceuta Algeciras boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Ceuta Gids

Ceuta is een autonome stad in Spanje gelegen aan de noordkust van Afrika en deelt een grens met Marokko. De stad wordt gescheiden van Spanje door de Straat van Gibralta en is gelegen langs de grens tussen de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan.
Toeristische attracties in de stad zijn onder andere de Koninklijke Muren die een systeem van kustverdediging en het Maritiem Park Middellandse Zee met een oppervlakte van ongeveer 56.000 m2 heeft en is de thuisbasis van twee zoutwater meren, solaria en tuinen. Er ligt een uitstekende kasteel in het midden van de stad, geïnspireerd aan de stadsmuren van Ceuta. Het park bevat ook een casino, restaurant, nachtclub, en een jachthaven gelegen langs het Park.
De haven van de stad verwelkomt dagelijks een grote aantal veerboten, waarvan de meeste afkomstig uit Spanje, met veerdiensten vanaf Algeciras in Andalusië in het zuiden van Spanje. De haven is ook geschikt voor de oneven cruiseschip. De busdienst in de stad biedt toegang tot andere steden.

Algeciras Gids

Algeciras, gelegen in het zuiden van Spanje, is een havenstad die aan de baai van Gibralta ligt. Algeciras is een stad met een sterke zeevarende traditie, terwijl tegelijkertijd de moderne en kosmopolitische dankzij haar strategische ligging tussen twee continenten en haar grote haveninfrastructuur. Met nederzettingen uit de lagere Paleolithicum, dit is ook een gebied waar de Fenicische en Carthaagse koloniën stond. De eerste stad die eigenlijk bestond op de plaats van de huidige dag stad was de Romeinse stad Iulia Traducta (1e eeuw na Christus). In 711, zou Tarik en zijn troepen Al- Yazirat-al-Hadra (Green Island) te vinden op de Romeinse ruïnes. De Plaza Alta, het sociale centrum van de stad, heeft een aantal belangrijke monumenten zoals de parochiekerk van Nuestra Señora de la Palma en de kleine kapel van Nuestra Señora de Europa. Algeciras 'erfgoed in gebouwen wordt afgesloten met het Stadhuis, de Grote Markt, de kapel van Santo Cristo de la Alameda en de kapel van San Antón, die goed is voor een harmonieus geheel met het Hospital de la Caridad.

De haven van Algeciras ligt 20 km ten noordoosten van Tarifa op de Río de la Miel, dat is de meest zuidelijke rivier van het Iberisch schiereiland en het vasteland van Europa. Ondanks de zware schip spoor, walvissen en dolfijnen zijn regelmatig te zien.