Algeciras naar Ceuta Veerboot

De Algeciras Ceuta veerdienst verbindt Spanje met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 10 keer per dag, Trasmediterranea 5 keer per dag & de veerdienst van FRS vaart tot maximaal 5 keer per dag.

Er is een totaal van 20 overtochten per dag op de Algeciras Ceuta route tussen Spanje en Spanje en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Algeciras naar Ceuta Alternatieven

Algeciras - Ceuta Veerbootmaatschappij

 • Balearia
  • 10 Afvaarten / Dag 1 uur
  • Prijsaanvraag
 • Trasmediterranea
  • 5 Afvaarten / Dag 1 uur 10 min
  • Prijsaanvraag
 • FRS
  • 5 Afvaarten / Dag 1 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Algeciras Ceuta tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Algeciras Ceuta boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Algeciras Gids

Algeciras is een havenstad in het zuiden van Spanje, en is de grootste stad aan de baai van Gibraltar. Algeciras is voornamelijk een vervoersknooppunt en industriële stad. Haar voornaamste activiteiten zijn verbonden aan de haven, die een belangrijkste opstapplaats is met veerdiensten tussen Spanje en Tanger, en andere havens in Marokko, alsmede de Canarische Eilanden. De stad heeft ook een aanzienlijke visserijsector en exporteert een scala aan landbouwproducten, zoals granen, tabak en boerderijdieren. Algeciras is misschien niet de mooiste stad, maar het heeft wel een zanderige individualiteit. In tegenstelling tot sommige Costa resorts, Algeciras is zeer authentieke met een echte haven sfeer.
De haven van Algeciras is een van de grootste havens van Europa, en ter wereld in de onderstaande drie categorieën: container, vracht en overslag. De haven ligt 20 km ten noordoosten van Tarifa op de Río de la Miel, de meest zuidelijke gelegen rivier van het Iberisch schiereiland en het vasteland van Europa. De haven is gerangschikt als de 16e drukste haven ter wereld. Ondanks de zware schip spoor, walvissen en dolfijnen zijn af en toe ook vanaf het dek te bewonderen.

Ceuta Gids

Ceuta is een van de twee Spaanse exclaves in Noord-Afrika (de andere is Melilla). Het grondgebied had verschillende heersers voordat de Portugezen nam de controle van de stad in 1415. Sinds 1580 Ceuta heeft onder Spaanse overheid geweest, maar heeft de status van een autonome stad, ondanks het feit dat zich op het Afrikaanse continent vrijwel direct ten zuiden van de autonome stad van Gibraltar. Sites niet te missen zijn de koninklijke muren en de Middellandse Maritiem Park. Als u enthousiast over watersporten zijn, zal je echt genieten van Ceuta kust. Je zult in staat om te peddelen in een kajak, een bezoek aan de stad in een recreatief voertuig en spot schildpadden, dolfijnen en walvissen. Maar deze kust is een bijzonder geliefd bij duikers, want dit is de plaats waar het water van de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee te ontmoeten en een praatje maken met elkaar, dus het stimuleren van een constante regeneratie van de flora en fauna.

Vanuit de haven van de stad, verboten vertrekken naar het Spaanse vasteland.