Venetië
Corfu
Veerboten naar Ionische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Venetië - Corfu

Veerboot van Venetië naar Corfu

Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Anek Superfast. Venetië Corfu veerboten kosten tussen €135 en €597, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Venetië Corfu veerboten.

Venetië Corfu Veerdienst Tijden

De eerste Venetië Corfu veerboot vertrekt meestal vanuit Venetië rond 13:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 13:00.

Hoe lang is de veerboot van Venetië naar Corfu?

Venetië Corfu Vaartijden op deze veerboot route kan ongeveer 25u 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 25u 15m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Venetië Corfu Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Venetië naar Corfu verzorgd door Anek Superfast. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Venetië Corfu Veerboot Prijzen

Venetië Corfu veerboot prijzen variëren tussen €135* en €597*. De gemiddelde prijs is meestal €357*. De goedkoopste Venetië Corfu veerboot prijzen beginnen vanaf €85*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €240*. De gemiddelde prijs voor een auto is €487*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Venetië naar Corfu?

De afstand tussen Venetië en Corfu is ongeveer 651,4 mijl (1048,3km) of 566,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Venetië Corfu veerboot?

Ja, Anek Superfast laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Venetië en Corfu. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Venetië en Corfu.

Kan ik te voet reizen van Venetië naar Corfu?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Superfast tussen Venetië en Corfu.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Venetië naar Corfu?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Venetië naar Corfu.

Alternatieven voor Venetië - Corfu

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Ionische Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Venice - Corfu Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Anek Superfast
Gemiddelde prijs 453 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 25h 15m
Eerste veerboot 13:00
Afstand 566 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Venetië naar Corfu?

De reistijd per veerboot van Venetië naar Corfu is ongeveer 24h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Venetië naar Corfu?

De prijs van de ferry overtocht van Venetië naar Corfu kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Venetië naar Corfu is 417 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Venetië naar Corfu?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Venetië naar Corfu en dat is
  • Anek Superfast

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Venetië naar Corfu?

Boek overtochten van Venetië naar Corfu via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Venetië naar Corfu?

Ja, je kunt als voetpassagier van Venetië naar Corfu reizen met
  • Anek Superfast

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Venetië naar Corfu?

Ja, je kunt met een voertuig van Venetië naar Corfu reizen met
  • Anek Superfast

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Venetië naar Corfu?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Wat is de afstand tussen Venetië en Corfu?

De afstand van Venetië naar Corfu is ongeveer 566 zeemijlen.

Venetië Gids

De stad Venetië is gelegen in het noordoosten van Italië en ligt op een groep van 18 eilanden die worden gescheiden door kanalen en met elkaar verbonden zijn door een reeks bruggen. De stad ligt in de moerassige Venetiaanse lagune die zich uitstrekt langs de kustlijn, tussen de monden van de Po en Piave rivieren en ontleent zijn naam aan de oude Veneti mensen die in het gebied rond de 10e eeuw voor Christus leefde. De stad, misschien wel een van de meest bekende in de wereld, staat bekend om zijn prachtige architectuur, zijn standpunten en voor zijn kunstwerken. De stad en de lagune hebben, niet verrassend, is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site.

De Venezia Ferry Terminal, Passeggeri, verbindt Venetië met het vasteland bij de uitgang van de beroemde brug Ponte della Liberta. De nieuwe Venice Marittima Terminal biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder de check-in balies, restaurants, winkels en nog veel meer diensten. De Terminal S Marta is te vinden in één van de haven oudste gebouwen en beschikt over moderne voorzieningen, waaronder cafés, winkels en andere openbare voorzieningen. De IS Basiliocan Terminal is waar veerboten van Kroatische en noordelijke Adriatische Zee bestemmingen aankomen. Bestemmingen beschikbaar vanuit de haven zijn Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran en Umag.


Corfu Gids

Het Griekse eiland Corfu ligt vlak bij de westkust van Griekenland. Het eiland heeft een mild mediterraan klimaat, en samen met een uitstekende stranden het maakt het een populaire bestemming voor vakantiegangers. Corfu is erg groen in vergelijking met andere Griekse eilanden met warme en droge zomers, met de winter regens die helpen om de weelderige vegetatie die wordt gedomineerd door meer dan 2 miljoen olijfbomen te creëren. Corfu, in tegenstelling tot de rest van Griekenland, nooit viel onder het Ottomaanse onderdrukking. Als gevolg van de opeenvolgende overheersingen van de Venetianen, de Fransen en de Britten door de eeuwen heen, heeft het eiland in de eerste plaats een deel van de westerse eerder de Levantijnse wereld te worden. Hun culturen liet een sterke invloed op de stad.

In de prachtig bewaard gebleven oude binnenstad van Corfu, een UNESCO World Heritage Site, Renaissance, Barok en Klassiek "repertoire" kwam met succes worden toegepast op lokale artistieke tradities. Paleizen, forten, sobere openbare gebouwen van de Venetiaanse overheersing unieke mix met lijnen van het drogen van wasgoed in kleine steegjes en kleine afgelegen pleinen. Slenteren door een complex van smalle geplaveide straatjes met trappen en gewelfde passages, de zogenaamde "kantoúnia", zal je het gevoel alsof je hebt gereisd naar Genua of Napels.

Veerdiensten naar het eiland vertrekken naar bestemmingen op het Griekse vasteland en op andere, in de buurt, de Griekse eilanden.


Venetië naar Corfu Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 24/06/2024 en 30-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Anek Superfast 13:00 14:15 25 uur 15 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.