COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Blu Navy

De Italiaanse veerbootmaatschappij BN di Navigazione, ook wel Blu Navy genoemd, verbindt Piombino in Toscane met Portoferraio op het eiland Elba. Dochteronderneming BN Sar Nav Groep biedt veerdiensten aan tussen Corsica en Sardinië, aan de Middellandse Zee.

Na de oprichting in 2010 verzorgde Blu Navy in eerste instantie slechts zes dagelijkse afvaarten, maar al snel groeide het bedrijf uit tot een gevestigd merk in de Italiaanse scheepvaart met een uitgebreide dienstregeling en betrouwbare service.

Blu Navy gebruikt momenteel een groot schip genaamd 'Acciarello', met voldoende capaciteit voor 800 passagiers en 200 auto's. Het in- en uitladen van het vaartuig duurt slechts 30 minuten. Hiermee is Acciarello een van de meest efficiënte passagiersschepen aan de Tyrreense Zee.

De veerboot onderging in 2015 een complete make-over, met als doel om het comfort en entertainment aan boord te verbeteren. Acciarello heeft nu luxueuze zitplaatsen en een uitstekende bar waar heerlijke hapjes en drankjes worden geserveerd. Ook beschikt het schip over een nieuwe parkeergarage waar passagiers hun voertuigen met gemak kunnen parkeren.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Blu Navy snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Blu Navy routes

Blu Navy klantenrecensies.

  • "Goede prijs/kwaliteit verhouding"

    Via de website snel geboekt en ook het onboarden op de schepen ging super gemakkelijk. Wel even van te voren bij de desbetreffende verkooppunt bij de haven vragen welke gate je moet hebben. Ook tijdens de overtocht geen problemen gehad en de voorzieningen aan boord zijn in orde en ook bemanning is vriendelijk.

    Lees meer Lees minder
  • "Flexibele service"

    Wij wilde graag eerder van elba af maar hadden al n retourticket gekocht. Er werd totaal niet moeilijk gedaan. Mochten eerder vertrekken zonder iets bij te betalen. Dat kun je bij scandinavie echt niet, ja met veel bijbetalen.

    Lees meer Lees minder