Blu Navy
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Blu Navy

Blu Navy

De Italiaanse veerbootmaatschappij BN di Navigazione, ook wel Blu Navy genoemd, verbindt Piombino in Toscane met Portoferraio op het eiland Elba. Dochteronderneming BN Sar Nav Groep biedt veerdiensten aan tussen Corsica en Sardinië, aan de Middellandse Zee.

Na de oprichting in 2010 verzorgde Blu Navy in eerste instantie slechts zes dagelijkse afvaarten, maar al snel groeide het bedrijf uit tot een gevestigd merk in de Italiaanse scheepvaart met een uitgebreide dienstregeling en betrouwbare service.

Blu Navy gebruikt momenteel een groot schip genaamd 'Acciarello', met voldoende capaciteit voor 800 passagiers en 200 auto's. Het in- en uitladen van het vaartuig duurt slechts 30 minuten. Hiermee is Acciarello een van de meest efficiënte passagiersschepen aan de Tyrreense Zee.

De veerboot onderging in 2015 een complete make-over, met als doel om het comfort en entertainment aan boord te verbeteren. Acciarello heeft nu luxueuze zitplaatsen en een uitstekende bar waar heerlijke hapjes en drankjes worden geserveerd. Ook beschikt het schip over een nieuwe parkeergarage waar passagiers hun voertuigen met gemak kunnen parkeren.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Blu Navy snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord Blu Navy

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Blu Navy klantenrecensies.

 • "Correct"

  Alles ging zoals besproken

  Lees meer Lees minder
 • "Prima geregeld!"

  Staat duidelijk aangegeven. Wij waren te vroeg voor de boot en medewerker gaf ons de tip om de tijd te wijzigen in het kantoor zodat we een boot eerder konden nemen.

  Lees meer Lees minder
 • "Top geregeld "

  Super organisatie en alles perfect geregeld

  Lees meer Lees minder
 • "Dagtrip naar Elba"

  Snelle en goede overtocht

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.