Grassi Junior
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Grassi Junior

Grassi Junior

Grassi Junior is een Italiaanse operator die regelmatige hogesnelheidsferry's over de Amalfikust aanbiedt. Ze bieden afvaarten vanuit 6 havens en hebben een aantal routes waaronder Positano naar Salerno, Positano naar Amalfi en Positano naar Minori. Deze dienst vaart het hele jaar door met hun schip, de Mizar, die tot 200 passagiers per reis kan vervoeren.

De Positano naar Amalfi veerboot vertrekt elke dag om 08:40, 12:50 en 16:45, met tickets vanaf €8. Ze bieden ook all-round trips over de Amalfikust, zodat passagiers verschillende bestemmingen op één dag kunnen verkennen. Houd er wel rekening mee dat dienstregelingen en veerbootprijzen kunnen variëren, afhankelijk van het seizoen dat je kiest om te reizen.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Grassi Junior snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord Grassi Junior

Alle Grassi Junior routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.