Vergelijk overtochten van Singapore naar Batam
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Singapore

Singapore is een land en stadstaat in Zuidoost-Azië, gelegen op het zuidelijkste puntje van het Maleisisch schiereiland. Hoewel het een piepklein land is, is Singapore uitgegroeid tot een van 's werelds grootste commerciële hubs met het op drie na grootste financiële centrum.

42% van de populatie is buitenlands, een van de redenen dat Singapore een jong en divers land met vele verschillende talen, culturen en religies is.

Over Batam

De bruisende eiland Batam ligt in de Riau archipel van Indonesië.

Na jaren van hectische ontwikkeling, Batam is een industriële vrijhandelszone en terwijl het eiland drukker is geworden, het biedt de perfecte mix van zakenreizigers en vakantiegangers.

Batam is nu de derde drukste instappunt in Indonesië na Bali en Jakarta. Vanwege de nabijheid van Singapore, tal van topklasse hotels en resorts, golfbanen en belastingvrij shopping malls, Batam is een ​​populaire bestemming voor de lokale bewoners en internationale toeristen geworden.

Hoge snelheid en veerdiensten het hele jaar door varen naar Batam vanaf Singapore Harbourfront centrum ferry terminal, gelegen op ongeveer twaalf mijl afstand over de Straat van Singapore. In het algemeen de schepen zijn speciaal gebouwde moderne passagierschepen met een keuze uit standaard of business class zitplaatsen.

De ferry terminals op Batam Centre en Sekupang zijn waar de meerderheid van de veerboten aankomen, Harbour Bay terminal is over het algemeen de bestemming voor passagiers voor Nagoya, de business center voor de eilanden, terwijl de terminals in Waterfront City en Nongsa voornamelijk worden gebruikt door toeristen op weg naar Batam's resorts.

Veerboten van Singapore naar Batam

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.