Kefalonia

Hoe u overtochten vanuit Kefalonia naar Ionische Eilanden kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Kefalonia en Ionische Eilanden, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Kefalonian Lines & Levante Ferries. De Sami naar Ithaka (Pisaetos) ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 20 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Kefalonia Ionische Eilanden overtocht tussen Sami and Ithaka (Pisaetos).

Kefalonia Ionische Eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Kefalonia naar Ionische Eilanden

Over Kefalonia:

Kefalonia is het grootste van de Ionische Eilanden, gelegen in het westen van Griekenland. Er heerst een mild klimaat en heeft prachtige stranden.

Sinds het in de jaren tachtig populair geworden is onder toeristen ontvangt Kefalonia niet alleen bezoekers uit Griekenland en Europa, maar uit de hele wereld. Het is goed ontwikkeld en kan de toestroom van toeristen in het hoogseizoen makkelijk aan.

De film 'Captain Corelli's Mandolin' werd op het eiland opgenomen, waardoor het eiland nog bekender geworden is.

Er zijn twee veerhavens op het eiland (Sami en Poros). Hierdoor is Kefalonia ideaal gelegen om verder te kunnen reizen naar andere Griekse eilanden.

Over Ionische Eilanden:

De Ionische Eilanden zijn een groep Griekse eilanden aan de westkust van Griekenland gelegen in de Ionische Zee, ook wel de Westelijke Griekse Eilanden genoemd. De eilanden werden voorheen ook wel Heptanese genoemd, in het Grieks betekent dit "De Zeven Eilanden", welke voorkomt uit het feit dat de groep uit zeven eilanden bestaat.

In tegenstelling tot de Cycladen zijn de Ionische eilanden weelderig en groen. Met op elk eiland een kenmerkende traditie, keuken en architectuur is het moeilijk om niet voor de Ionische Eilanden te vallen.