Vergelijk overtochten van Kefalonia naar Ionische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Kefalonia

Kefalonia is het grootste van de Ionische Eilanden, gelegen in het westen van Griekenland. Er heerst een mild klimaat en heeft prachtige stranden.

Sinds het in de jaren tachtig populair geworden is onder toeristen ontvangt Kefalonia niet alleen bezoekers uit Griekenland en Europa, maar uit de hele wereld. Het is goed ontwikkeld en kan de toestroom van toeristen in het hoogseizoen makkelijk aan.

De film 'Captain Corelli's Mandolin' werd op het eiland opgenomen, waardoor het eiland nog bekender geworden is.

Er zijn twee veerhavens op het eiland (Sami en Poros). Hierdoor is Kefalonia ideaal gelegen om verder te kunnen reizen naar andere Griekse eilanden.

Over Ionische Eilanden

De Ionische Eilanden zijn een groep Griekse eilanden aan de westkust van Griekenland gelegen in de Ionische Zee, ook wel de Westelijke Griekse Eilanden genoemd. De eilanden werden voorheen ook wel Heptanese genoemd, in het Grieks betekent dit "De Zeven Eilanden", welke voorkomt uit het feit dat de groep uit zeven eilanden bestaat.

In tegenstelling tot de Cycladen zijn de Ionische eilanden weelderig en groen. Met op elk eiland een kenmerkende traditie, keuken en architectuur is het moeilijk om niet voor de Ionische Eilanden te vallen.

Veerboten van Kefalonia naar Ionische Eilanden

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.