Poros
Ithaka
Veerboten naar Ionische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Poros - Ithaka

Poros naar Ithaka Veerboot

De Poros Ithaka veerdienst verbindt Kefalonia met Ionische Eilanden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Levante Ferries. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 50 minuten.

Poros Ithaka vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Kefalonia naar Ionische Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Poros naar Ithaka?

De reistijd per veerboot van Poros naar Ithaka is ongeveer 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Poros naar Ithaka?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Poros naar Ithaka en dat is
  • Levante Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Poros naar Ithaka?

Boek overtochten van Poros naar Ithaka via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Poros naar Ithaka?

Ja, je kunt als voetpassagier van Poros naar Ithaka reizen met
  • Levante Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Poros naar Ithaka?

Ja, je kunt met een voertuig van Poros naar Ithaka reizen met
  • Levante Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Poros naar Ithaka?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Poros Gids

Poros is een klein Grieks eiland gelegen in het zuidelijke deel van de Golf van Egina. Poros bestaat uit twee eilanden: Spharia, het zuidelijke eiland en Kalaureia, de noordelijke en de grootste van de twee eilanden. Beide zijn verbonden door een brug die de smalle straat die de twee eilanden scheidt overspant. Poros ligt ongeveer 60 km ten zuiden van Piraeus en slechts ongeveer 200 meter van de Peloponnesos op het Griekse vasteland. Er zijn diverse kapellen en kerken rondom Poros, maar de meest interessante zijn het klooster van Zoodochos Pigi en de Metropolitan tempel van Saint George. Het klooster van Zoodochos Pigi, gebouwd in de 18e eeuw, is zeker een bezoek waard. Het ligt ongeveer 4 km van Poros, onder dennen en platanen. Deze serene klooster van minimale architectuur herbergt de graven van de beroemde Griekse captains Tobazis, N. Apostolis en An. Miaoulis.

Poros is per veerboot verbonden met Piraeus en een vliegende dolfijn/catamaran. De reis met de boot duurt ongeveer 2 uur 30 minuten, de reis met de vliegende dolfijn duurt 1 uur, en 1 uur en 20 minuten per catamaran. Het eiland is ook verbonden met de veerboot naar Galatas op het Griekse vasteland met diensten elke 30 minuten en de reis duurt ongeveer 5 minuten. Individuele booteigenaren vervoeren ook passagiers de hele dag van en naar Galatas.


Ithaka Gids

Beroemd over de hele wereld als het mythische eiland van Odysseus, het Griekse eiland Ithaka geeft bezoekers een relaxte gevoel vanwege haar blauw groen water en haar weelderig groen gebieden. Het eiland ligt aan de Ionische Zee en maakt deel uit van de Ionische Eilanden. Ithaca is een klein eiland ideaal voor families en romantische stelletjes. Zwemmen in het kristalheldere water, wandelen langs wandelpaden, een maaltijd in een vis taverna of gewoon ontspannen en kijken naar de lokale bevolking gaan over hun dagelijks leven. Gedurende de dag kunt u genieten van de warme zon en het heldere water, terwijl in de avonduren een wandeling langs de boulevard van Vathy en hebben een ontspannend drankje met uitzicht op de nachtelijke hemel. Filiatro, Sarakiniko en Agios Ioannis zijn prachtige stranden op het eiland, maar er zijn andere, meer afgelegen baaien te verkennen voor de meer avontuurlijk.

Vanuit het eiland vertrekken veerboten naar Kefalonia, Astakos en Patra.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.