Vergelijk overtochten van Kefalonia naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Kefalonia

Kefalonia is het grootste van de Ionische Eilanden, gelegen in het westen van Griekenland. Er heerst een mild klimaat en heeft prachtige stranden.

Sinds het in de jaren tachtig populair geworden is onder toeristen ontvangt Kefalonia niet alleen bezoekers uit Griekenland en Europa, maar uit de hele wereld. Het is goed ontwikkeld en kan de toestroom van toeristen in het hoogseizoen makkelijk aan.

De film 'Captain Corelli's Mandolin' werd op het eiland opgenomen, waardoor het eiland nog bekender geworden is.

Er zijn twee veerhavens op het eiland (Sami en Poros). Hierdoor is Kefalonia ideaal gelegen om verder te kunnen reizen naar andere Griekse eilanden.

Over Griekenland

Griekenland is een van de meest bezocht landen ter wereld. Met de Egeïsche Zee in het oosten, de Ionische Zee in het westen, de Middellandse Zee in het zuiden, plus een enorm aantal eilanden heeft Griekenland meer dan 16.000 kilometer kustlijn en staat daarmee wereldwijd op de 11e plek.

Griekenland is een land met een enorme diversiteit; Van het bergachtige vasteland tot de adembenemende eilanden met witte huizen en blauwe kerken. Aan velen Griekse stranden is de Blauwe Vlag toegekend en de rijke geschiedenis heeft in totaal 18 UNESCO werelderfgoed sites nagelaten.

Veerboten van Kefalonia naar Griekenland

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.