Poros
Kyllini
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Poros - Kyllini

Veerboot van Poros (Kefalonia) naar Kyllini

Er zijn gewoonlijk 4 dagelijkse en 27 wekelijkse afvaarten tussen Poros (Kefalonia) en Kyllini. 2 maatschappijen varen deze route Kefalonian Lines & Levante Ferries en het hele jaar door. Poros (Kefalonia) Kyllini veerboten kosten tussen €23 en €139, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Poros (Kefalonia) Kyllini veerboten.

Poros (Kefalonia) Kyllini Veerdienst Tijden

De vroegste Poros (Kefalonia) Kyllini veerboot afvaarten vertrekken meestal rond 04:00 vanuit Poros (Kefalonia). De laatste ferry vertrekt meestal om 19:30.

Hoe lang is de veerboot van Poros (Kefalonia) naar Kyllini?

Poros (Kefalonia) Kyllini Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Poros (Kefalonia) Kyllini Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 4 dagelijkse afvaarten en tot 27 wekelijkse veerdiensten van Poros (Kefalonia) naar Kyllini. Deze afvaarten worden verzorgd door Kefalonian Lines & Levante Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Poros (Kefalonia) Kyllini Veerboot Prijzen

Poros (Kefalonia) Kyllini veerboot prijzen variëren tussen €23* en €139*. De gemiddelde prijs is meestal €70*. De goedkoopste Poros (Kefalonia) Kyllini veerboot prijzen beginnen vanaf €12*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €32*. De gemiddelde prijs voor een auto is €97*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Poros (Kefalonia) naar Kyllini?

De afstand tussen Poros (Kefalonia) en Kyllini is ongeveer 28,6 mijl (46,1 km) of 24,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Poros (Kefalonia) Kyllini veerboot?

Ja, Kefalonian Lines, Levante Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Poros (Kefalonia) en Kyllini. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Poros (Kefalonia) en Kyllini.

Kan ik te voet reizen van Poros (Kefalonia) naar Kyllini?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Kefalonian Lines, Levante Veerboten tussen Poros (Kefalonia) en Kyllini.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Poros (Kefalonia) naar Kyllini?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Poros (Kefalonia) naar Kyllini met Kefalonian Lines, Levante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Kefalonia naar Griekenland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Poros (Kefalonia) - Kyllini Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Kefalonian Lines & Levante Ferries
Gemiddelde prijs 89 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 4
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 27
Gemiddelde vaartijd 1h 30m
Eerste veerboot 04:00
Laatste veerboot 19:30
Afstand 24 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Poros naar Kyllini?

De reistijd per veerboot van Poros naar Kyllini is ongeveer 1h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Poros naar Kyllini?

De prijs van de ferry overtocht van Poros naar Kyllini kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Poros naar Kyllini is 82 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Poros naar Kyllini?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Poros naar Kyllini. Dit zijn
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Poros naar Kyllini?

Boek overtochten van Poros naar Kyllini via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Poros naar Kyllini?

Ja, je kunt als voetpassagier van Poros naar Kyllini reizen met
  • Levante Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Poros naar Kyllini?

Ja, je kunt met een voertuig van Poros naar Kyllini reizen met
  • Levante Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Poros naar Kyllini?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Levante Ferries

Wat is de afstand tussen Poros en Kyllini?

De afstand van Poros naar Kyllini is ongeveer 24 zeemijlen.

Poros Gids

Poros is een klein Grieks eiland gelegen in het zuidelijke deel van de Golf van Egina. Poros bestaat uit twee eilanden: Spharia, het zuidelijke eiland en Kalaureia, de noordelijke en de grootste van de twee eilanden. Beide zijn verbonden door een brug die de smalle straat die de twee eilanden scheidt overspant. Poros ligt ongeveer 60 km ten zuiden van Piraeus en slechts ongeveer 200 meter van de Peloponnesos op het Griekse vasteland. Er zijn diverse kapellen en kerken rondom Poros, maar de meest interessante zijn het klooster van Zoodochos Pigi en de Metropolitan tempel van Saint George. Het klooster van Zoodochos Pigi, gebouwd in de 18e eeuw, is zeker een bezoek waard. Het ligt ongeveer 4 km van Poros, onder dennen en platanen. Deze serene klooster van minimale architectuur herbergt de graven van de beroemde Griekse captains Tobazis, N. Apostolis en An. Miaoulis.

Poros is per veerboot verbonden met Piraeus en een vliegende dolfijn/catamaran. De reis met de boot duurt ongeveer 2 uur 30 minuten, de reis met de vliegende dolfijn duurt 1 uur, en 1 uur en 20 minuten per catamaran. Het eiland is ook verbonden met de veerboot naar Galatas op het Griekse vasteland met diensten elke 30 minuten en de reis duurt ongeveer 5 minuten. Individuele booteigenaren vervoeren ook passagiers de hele dag van en naar Galatas.


Kyllini Gids

De Griekse stad Kyllini is gelegen op het meest westelijke boef van de Peloponnesische schiereiland. De stad is waarschijnlijk het meest bekend om zijn haven, die een drukke tijdschema heeft voor de verboten die hier aankomen. De stad heeft een grote achtergrond, met een middeleeuws kasteel staat wacht over een dikke dennenbos met uitzicht op de stad. Voor een ander, het markeert de start van een 11 kilometer lange kustlijn van wit zand duwen tot aan de Ionische Zee. Van het kasteel, dat staat op het hoogste punt, alle wegen sloeg een spoor naar het centrum Kyllini's, waar sprake is van een plein met taverna's en winkels. Terracotta daken huizen en appartementen dan verstrooien in schilderachtige wanorde tot een zorgeloos strand, dat is een toevluchtsoord voor rust en stilte.

De stad heeft een aantal Romeinse en Griekse ruïnes, maar de kruisvaarders fort van Chlemoutsi is de meest populaire en misschien wel de belangrijkste. Naast het dienen up uitzicht op zee en de vallei geschikt voor een koning, dit plein hunk van graniet heeft een kleurrijke geschiedenis - op zijn beurt, het is al bewoond door Germaanse stammen, de Turken en de Venetianen. Allen hebben de manier waarop het eruit ziet gevormd, en de overblijfselen van geblindeerde hekken, ronde torens, binnenplaatsen, stortbakken, een kapel en een moskee.


Poros naar Kyllini Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Levante Ferries 05:00 06:30 1 uur 30 minuten di, wo, do, vr, za, zo
Levante Ferries 06:45 08:15 1 uur 30 minuten Ma
Levante Ferries 09:30 11:00 1 uur 30 minuten di, wo, do, vr, za, zo
Levante Ferries 11:00 12:30 1 uur 30 minuten Ma
Levante Ferries 14:45 16:15 1 uur 30 minuten di, wo, do, vr, za, zo
Levante Ferries 15:15 16:45 1 uur 30 minuten Ma
Levante Ferries 19:15 20:45 1 uur 30 minuten di, wo, do, vr, za, zo
Levante Ferries 19:30 21:00 1 uur 30 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.