Poros (Kefalonia)
Kyllini
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Poros (Kefalonia) - Kyllini is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Poros (Kefalonia) - Kyllini

Nieuwste aanbiedingen voor Poros (Kefalonia) - Kyllini

Poros naar Kyllini Veerboot

De Poros Kyllini veerdienst verbindt Kefalonia met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Kefalonian Lines veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur 20 minuten Terwijl de veerdienst van Levante Ferries vertrekt tot 5 keer per dag en duurt 1 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 56 overtochten per week op de Poros Kyllini route tussen Kefalonia en Griekenland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Kefalonia naar Griekenland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Poros naar Kyllini is ongeveer 1h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Poros naar Kyllini kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Poros naar Kyllini is 62 €.
 • Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Poros naar Kyllini. Dit zijn
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries
 • Boek overtochten van Poros naar Kyllini via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Poros naar Kyllini reizen met
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries
  : Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.
 • Ja, je kunt met een voertuig van Poros naar Kyllini reizen met
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries
  : Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries
 • De afstand van Poros naar Kyllini is ongeveer 24 zeemijlen.

Poros Kyllini Veerboot klantenrecensies

 • "ideaal om minder bereikbare eilanden te ontdekken"

  prachtige nieuwe moderne boot, met de echte souvlakis te krijgen

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Professioneel en luxe"

  Een luxe ingericht schip, met een werkelijk zeer professionele en vriendelijke meneer achter de counter die heerlijke broodjes voor je maakt, dit alles gecombineerd met een heerlijk zonnetje maakte voor ons de overtocht heerlijk!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Poros Gids

Poros is een attractief kustplaatsje aan de zuidoostkust van Kefalonia, een van de Ionische Eilanden in Griekenland. Poros ligt op het kruispunt waar de Vohinas uitmond in zee en de naam Poros is Grieks voor 'wad' of 'kruising'.

De havenstad verbindt Kefalonia middels dagelijkse veerdiensten met het Griekse vasteland. De haven wordt tevens gebruikt door lokale vissersboten die de omgeving van verse vis voorzien. Poros was vroeger niets meer dan een klein cluster vissershuisjes, totdat in 1953 de omgeving verwoest werd door een aardbeving en een nieuwe stad gebouwd werd.

Het tegenwoordig Poros wordt omgeven door een prachtig landschap met weelderig groene bossen en heeft een inwonersaantal van 1100. De combinatie van de dichte begroeiing en helderblauwe wateren maken van Poros een perfecte vakantiebestemming. Met de trage dagelijkse gang van zaken en traditionele Griekse sfeer is Poros ideaal voor diegenen die pakketreizen willen vermijden en op zoek zijn naar iets onvervalst Grieks.


Kyllini Gids

De Griekse stad Kyllini is gelegen op het meest westelijke boef van de Peloponnesische schiereiland. De stad is waarschijnlijk het meest bekend om zijn haven, die een drukke tijdschema heeft voor de verboten die hier aankomen. De stad heeft een grote achtergrond, met een middeleeuws kasteel staat wacht over een dikke dennenbos met uitzicht op de stad. Voor een ander, het markeert de start van een 11 kilometer lange kustlijn van wit zand duwen tot aan de Ionische Zee. Van het kasteel, dat staat op het hoogste punt, alle wegen sloeg een spoor naar het centrum Kyllini's, waar sprake is van een plein met taverna's en winkels. Terracotta daken huizen en appartementen dan verstrooien in schilderachtige wanorde tot een zorgeloos strand, dat is een toevluchtsoord voor rust en stilte.

De stad heeft een aantal Romeinse en Griekse ruïnes, maar de kruisvaarders fort van Chlemoutsi is de meest populaire en misschien wel de belangrijkste. Naast het dienen up uitzicht op zee en de vallei geschikt voor een koning, dit plein hunk van graniet heeft een kleurrijke geschiedenis - op zijn beurt, het is al bewoond door Germaanse stammen, de Turken en de Venetianen. Allen hebben de manier waarop het eruit ziet gevormd, en de overblijfselen van geblindeerde hekken, ronde torens, binnenplaatsen, stortbakken, een kapel en een moskee.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking