Italië

Hoe u overtochten vanuit Italië naar Tunesië kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Italië en Tunesië, met een gecombineerde 11 afvaarten per week. Grandi Navi Veloci biedt 2 routes, Genua naar Tunis gaat 3 keer per week & Civitavecchia naar Tunis ongeveer 1 keer per week. Grimaldi Lines biedt 2 routes, Civitavecchia naar Tunis gaat 2 keer per week & Salerno naar Tunis ongeveer 2 keer wekelijks. Tirrenia (CTN) biedt 1 Route, Genua naar Tunis die 3 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Italië naar Tunesië.

Italië Tunesië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Italië naar Tunesië

Over Italië:

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Tunesië:

Tunesië is een land in Noord-Afrika, gelegen aan de Middellandse Zee en begrensd door Libië in zuidoosten en Algerije in het westen.

Hoewel Tunesië een klein land in het noorden van Afrika is, heeft het een enorm gevarieerde natuur en rijke geschiedenis. Met een waanzinnig mooie kustlijn aan de Middellandse Zee is Tunesië een toplocatie voor zon, zand en zee. Daarnaast zullen zowel de markante cultuur en prachtige historische attracties, evenals de glooiende heuvels en het fijne zand van de Sahara bijdragen aan een wonderlijke tijd in Tunesië.