Italië

Hoe u overtochten vanuit Italië naar Montenegro kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Italië en Montenegro, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Jadrolinija. De Bari naar Bar ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 11 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Italië Montenegro overtocht tussen Bari and Bar.

Italië Montenegro Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Italië naar Montenegro

Over Italië:

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Montenegro:

Montenegro is een stad in het zuidoosten van Europa en wordt begrensd door Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië, Kosovo en Albanië. Tevens heeft het in het zuidwesten een kust aan de Adriatische Zee.

Montenegro is een plek met net zo'n spectaculaire stranden als in Kroatië, bergen die net zo dramatisch zijn als die in Zwitserland, architectuur net zo elegant als in Venetië en stadjes net zo oud als in Griekenland. Allemaal bij elkaar gestouwd op een klein stukje aarde met een perfect Mediterraans klimaat.