Vergelijk overtochten van Italië naar Montenegro
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Italië

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Montenegro

Montenegro is een stad in het zuidoosten van Europa en wordt begrensd door Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië, Kosovo en Albanië. Tevens heeft het in het zuidwesten een kust aan de Adriatische Zee.

Montenegro is een plek met net zo'n spectaculaire stranden als in Kroatië, bergen die net zo dramatisch zijn als die in Zwitserland, architectuur net zo elegant als in Venetië en stadjes net zo oud als in Griekenland. Allemaal bij elkaar gestouwd op een klein stukje aarde met een perfect Mediterraans klimaat.

Veerboten van Italië naar Montenegro

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.