Vergelijk overtochten van El Hierro naar Tenerife
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over El Hierro

El Hierro is het kleinste en meest zuidwestelijke van de Spaanse Canarische eilanden, gelegen voor de noordwestkust van Afrika.

Het eiland biedt een meer ontspannen sfeer dan de andere Canarische Eilanden als gevolg van de geringe bevolkingsdichtheid, waardoor het een ideale rustige vakantie. Het is niet zonder zijn fascinerende culturele geschiedenis van beide, met name het museum in Valverde waarin alle aspecten van het landelijke leven op het eiland, evenals de plaats van de legendarische heilige boom die op miraculeuze wijze verstrekt water aan de inheemse Bimbaches vitrines.

Ook, als een UNESCO Geopark, El Hierro heeft een indrukwekkend landschap bestaande uit dramatische kliffen en een weelderige jeneverbes bos, dat is de thuisbasis van de ernstig bedreigde hierroreuzenhagedis.

Vanuit de haven van Valverde aan de noordoostelijke kust, zijn er ferry routes voorzien bijna elke dag naar Los Cristianos op Tenerife, een stadje dat bekend staat om onder andere haar prachtige zandstranden.

Over Tenerife

Van de Canarische Eilanden is Tenerife het grootste en bekendste. Het heeft een kustlijn van 350 km en trekt jaarlijks meer 10 miljoen bezoekers.

De voornaamste reden dat mensen op Tenerife neerstrijken is de zon die het hele jaar schijnt. Hierdoor is de kust van Tenerife de populairste winterzon bestemming van de Britten.

Naast de fantastische stranden en zonneschijn heeft deze plek nog veel meer te bieden, waaronder ravijnen, klippen, bossen en zelfs fossielen van pre-historische dieren. Er bestaat geen twijfel dat elke bezoeker met een onvergetelijke ervaring Tenerife zal verlaten.

Veerboten van El Hierro naar Tenerife

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.