Egeïsche eilanden

Hoe u overtochten vanuit Egeïsche eilanden naar Lesbos kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Egeïsche eilanden naar Lesbos. De havens van 5 havens in Egeïsche eilanden worden per boot verbonden met 2 havens in Lesbos.

Er zijn een gecombineerd 22 wekelijkse overtochten en een selectie van 9 Veerboot Routes verzorgd door 2 Veermaatschappijen waaronder Blue Star Ferries & Hellenic Seaways, met de kortste vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten (Chios naar Mytilene).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Egeïsche eilanden and Lesbos een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Egeïsche eilanden Lesbos Kaart

Klik voor Kaart

Over Egeïsche eilanden:

De Egeïsche eilanden zijn gelegen aan de Egeïsche Zee, tussen de zuid- en oostkant van het vasteland van Griekenland en de westkant van Turkije.

De uitgestrekte gebied omvat de Cycladen, de Dodekanesos, de Noord-Egeïsche Eilanden, de Saronische eilanden, Sporaden, Kreta en de Ionische Eilanden en Euboea. De eilandengroep bestaat uit een aantal van de meest populaire vakantiebestemmingen zoals Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos en Rhodos.

De Egeïsche eilanden worden vaak gezien als het belangrijkste kenmerk van de Griekse cultuur en traditie. In aanvulling op de duidelijke aantrekkingskracht van de zon en zand, worden de bezoekers aangetrokken door de traditionele dorpen van witgekalkte huizen, evenals de indrukwekkende monumenten van de grote prehistorische beschaving die hier bloeide.

Ferries zijn de belangrijkste manier van reizen rond de eilanden en vormen een handige wijze van vervoer in de regio.

Over Lesbos:

Het Griekse eiland Lesbos is een prachtig groot eiland gelegen in het noordoosten van de Egeïsche Zee. Met een rijke geschiedenis en onvergelijkbare natuurlijk schoon is het een van de bekendste eilanden in het noorden van de Egeïsche Zee.

Of u nou op zoek bent naar een rustig uitje met de familie, een levendige en drukke Griekse bestemming of simpelweg zon, zee en strand, Lesbos heeft het allemaal.