Denemarken

Hoe u overtochten vanuit Denemarken naar Noorwegen kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Denemarken naar Noorwegen. De havens van 3 havens in Denemarken worden per boot verbonden met 6 havens in Noorwegen.

Er zijn een gecombineerd 83 wekelijkse overtochten en een selectie van 7 Veerboot Routes verzorgd door 3 Veermaatschappijen waaronder Fjord Line, DFDS Seaways & Color Line, met de kortste vaartijd van ongeveer 2 uur 15 minuten (Hirtshals naar Kristiansand).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Denemarken and Noorwegen een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Denemarken Noorwegen Kaart

Klik voor Kaart

Over Denemarken:

Denemarken is het zuidelijkste gelegen land van Scandinavië, met enkele van de hoogst gewaardeerde levensstandaard ter wereld.

Vaak beschouwd als een 'sprookje land, Denemarken heeft zowel natuurlijke en architectonische pracht in overvloed. Renaissance kastelen staan ​​op meer banken en de prachtige zandstranden langs de kust. Ongeacht het seizoen, Denemarken heeft iets aan te passen.

Het is echter veel meer dan alleen mooie gebouwen en landschappen. De hoofdstad Kopenhagen is een hub voor mode, gastronomie en vooruitstrevende design. Het is ook een paradijs voor fietsers, met een uitgebreid netwerk van geplaveide straten leidt u naar bars en boeiende musea kaarslicht.

Denemarken is een uitstekende toegangspoort tot de omringende Scandinavische landen en het vasteland van Europa, met een groot aantal top-kwaliteit poorten die tal van routes, allemaal aangedreven door toonaangevende veerboot bedrijven. Ook, als een land met vele eilanden en schiereilanden, reizen per veerboot is de meest handige manier om alles wat Denemarken te bieden heft te verkennen.

Over Noorwegen:

Noorwegen is het meest westelijk gelegen land op het Scandinavische schiereiland en grenst aan Zweden, Finland en Rusland.

Het is onmogelijk om de attracties en het landschap van Noorwegen te overwaarderen; Opmerkelijke fjorden met steile bergen die uit het water opkomen, het bergachtige binnenland, enorme bossen in het oosten en het meest vertederende wild van Europa.

Daarnaast is ook de levendige cultuur erg vermakelijk, met een overvloed aan traditionele vieringen waar u uw vakantie omheen kunt plannen.