Vergelijk overtochten van Algerije naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Algerije

Algerije is het grootste land van Afrika met een kustlijn met uitzicht op de Middellandse Zee en een interieur onder de Sahara woestijn die bezaaid is met schilderachtige ruïnes.

Ooit de thuisbasis van een groot aantal rijken en dynastieën, Algerije biedt nu een divers cultureel erfgoed en een overvloed aan fascinerende historische bezienswaardigheden. Er zijn hele Romeinse steden, boeiende musea en bruisende medina om ontdekken.

De hoofdstad Algiers wordt gekenmerkt door witte gebouwen oprijzen uit de zee, bestaande uit zowel een moderne en oude gedeelte. Echter, opvallende kenmerk van de stad en de meest bezochte attractie is de enorme Casbah, of 'burcht', met zijn doolhof van smalle straatjes en spectaculaire Ottomaanse paleizen.

Algerije is ideaal gelegen voor het varen naar Zuid-Europa, en met meerdere havens langs de 1600 kilometer lange kustlijn, is er een schat van veerdiensten. De meeste routes over de Middellandse Zee hebben een relatief lange reistijd, dus zorg ervoor dat je een comfortabele hut aan boord reserveert.

Over Spanje

Spanje is een mooi en divers land op het Iberische Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

Voor een land dat bekend staat om haar stranden en geografische en culturele diversiteit is Spanje voor veel toeristen vaak een verrassende bestemming. Dit exotische land heeft het werkelijk allemaal. Van groene weilanden en valleien tot besneeuwde bergen en woestijnachtige gebieden in het zuiden. Het is dan ook geen wonder dat Spanje derde is op de lijst van meest favoriete bestemmingen.

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking