Ghazaouet
Almeria
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Ghazaouet - Almeria is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Ghazaouet - Almeria

Nieuwste aanbiedingen voor Ghazaouet - Almeria

Ghazaouet naar Almeria Veerboot

De Ghazaouet Almeria veerdienst verbindt Algerije met Spanje. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Trasmediterranea. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur.

Ghazaouet Almeria vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Ghazaouet naar Almeria Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Algerije naar Spanje pagina.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Ghazaouet Gids

Ghazaouet is de meest westelijke haven van Algerije en ligt in een goed beschermde baai, ongeveer 70 km van Tlemcen. De Romeinen noemden Ghazaouet Ad Fratres (de Twee Broers), vanwege de twee 25m rotsen die uit het water steken aan de monding van de haven. Onder het Franse bewind, de haven werd bekend als Nemours, na de Franse aristocraat die een reputatie had voor de kwaliteit van ansjovis en sardines in blik in zijn fabriek. Het centrum heeft nog steeds een Franse sfeer, met zijn overdekte markt en de centrale kerk die nu een bibliotheek is. De Pecherie, aan de oostkant van de haven is een goede plek om te wandelen en naar de vis te kijken die van de vissersboten wordt gebracht, evenals de lokale bevolking die hun geluk proberen met hengel en lijn. De beste zwemplaatsen liggen uit de buurt van de haven.
U kunt slechts een veerboot nemen van Ghazaouet naar Almeria, Spanje. De overtocht heeft een reistijd van ongeveer 8 uur.


Almeria Gids

De Spaanse stad Almería is gelegen aan de Middellandse Zee in het zuidoosten van het land. Almería ligt in Andalusië, een regio met een kustlijn die wordt gedomineerd door maagdelijk witte stranden en een woestijnachtig ecosysteem. Almeria was vroeger een van de belangrijkste havens binnen het kalifaat Córdoba. De stad wordt gekenmerkt door smalle straatjes en huizen met witgekalkte gevels. Almería kent een rijke geschiedenis en cultuur. Bovendien kunnen bezoekers genieten van prachtige stranden, bergen, natuurreservaten en overheerlijke gerechten.

Een populaire bezienswaardigheid is de Catedral de Almería, een schitterend gebouw in het hart van de stad. Deze kathedraal heeft veel weg van een fort en beschikt over torens en dikke muren om zich te kunnen verdedigen tegen Berberse piraten. Daarnaast zijn bezoekjes aan het Arabische fort Alcazaba en de Sala de Prehistoria zeker aan te raden voor liefhebbers van geschiedenis.

Vanuit de haven van Almería vetrekken veerboten naar Ghazaouet (Algerije), Oran (Algerije), Nador (Marokko) en Melilla. Daarnaast is er een jachthaven met ligplaatsen voor pleziervaartuigen.


De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking