Ghazaouet
Almeria
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Ghazaouet - Almeria is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Ghazaouet - Almeria

Ghazaouet naar Almeria Veerboot

De Ghazaouet Almeria veerdienst verbindt Algerije met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Trasmediterranea veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur Terwijl de veerdienst van Naviera Armas vertrekt tot 1 keer per week en duurt 7 uur.

Dus dat is een totaal van 2 overtochten per week op de Ghazaouet Almeria route tussen Algerije en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Ghazaouet - Almeria

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Algerije naar Spanje.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Ghazaouet naar Almeria?

  De reistijd per veerboot van Ghazaouet naar Almeria is ongeveer 9h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Ghazaouet naar Almeria?

  De prijs van de ferry overtocht van Ghazaouet naar Almeria kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Ghazaouet naar Almeria is 426 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Ghazaouet naar Almeria?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Ghazaouet naar Almeria. Dit zijn
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Ghazaouet naar Almeria?

  Boek overtochten van Ghazaouet naar Almeria via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Ghazaouet naar Almeria?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Ghazaouet naar Almeria reizen met
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Ghazaouet naar Almeria?

  Ja, je kunt met een voertuig van Ghazaouet naar Almeria reizen met
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Ghazaouet naar Almeria?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Trasmediterranea
 • Wat is de afstand tussen Ghazaouet en Almeria?

  De afstand van Ghazaouet naar Almeria is ongeveer 110 zeemijlen.

Ghazaouet Gids

Ghazaouet is de meest westelijke haven van Algerije en ligt in een goed beschermde baai, ongeveer 70 km van Tlemcen. De Romeinen noemden Ghazaouet Ad Fratres (de Twee Broers), vanwege de twee 25m rotsen die uit het water steken aan de monding van de haven. Onder het Franse bewind, de haven werd bekend als Nemours, na de Franse aristocraat die een reputatie had voor de kwaliteit van ansjovis en sardines in blik in zijn fabriek. Het centrum heeft nog steeds een Franse sfeer, met zijn overdekte markt en de centrale kerk die nu een bibliotheek is. De Pecherie, aan de oostkant van de haven is een goede plek om te wandelen en naar de vis te kijken die van de vissersboten wordt gebracht, evenals de lokale bevolking die hun geluk proberen met hengel en lijn. De beste zwemplaatsen liggen uit de buurt van de haven.
U kunt slechts een veerboot nemen van Ghazaouet naar Almeria, Spanje. De overtocht heeft een reistijd van ongeveer 8 uur.


Almeria Gids

De Spaanse stad Almería is gelegen aan de Middellandse Zee in het zuidoosten van het land. Almería ligt in Andalusië, een regio met een kustlijn die wordt gedomineerd door maagdelijk witte stranden en een woestijnachtig ecosysteem. Almeria was vroeger een van de belangrijkste havens binnen het kalifaat Córdoba. De stad wordt gekenmerkt door smalle straatjes en huizen met witgekalkte gevels. Almería kent een rijke geschiedenis en cultuur. Bovendien kunnen bezoekers genieten van prachtige stranden, bergen, natuurreservaten en overheerlijke gerechten.

Een populaire bezienswaardigheid is de Catedral de Almería, een schitterend gebouw in het hart van de stad. Deze kathedraal heeft veel weg van een fort en beschikt over torens en dikke muren om zich te kunnen verdedigen tegen Berberse piraten. Daarnaast zijn bezoekjes aan het Arabische fort Alcazaba en de Sala de Prehistoria zeker aan te raden voor liefhebbers van geschiedenis.

Vanuit de haven van Almería vetrekken veerboten naar Ghazaouet (Algerije), Oran (Algerije), Nador (Marokko) en Melilla. Daarnaast is er een jachthaven met ligplaatsen voor pleziervaartuigen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.