Mostaganem naar Valencia Veerboot

De Mostaganem Valencia veerdienst verbindt Algerije met Spanje. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Balearia. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 15 uur.

Mostaganem Valencia vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Mostaganem - Valencia Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Mostaganem Valencia tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Mostaganem Valencia boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Valencia Gids

De Spaanse stad Valencia is de derde grootste stad van Spanje en wordt beschouwd als een progressieve stad, met spectaculaire architectuur, zowel oude als nieuwe. Valencia staat bekend om zijn uitstekende klimaat, de uitgestrekte regio Valencia met veel mooie zandstranden, en meer dan 500 km van de kustlijn. De stad Valencia staat bekend als de thuisbasis van paella en heeft vele uitstekende restaurants en lekker eten in de stad, waaronder tal van tapasbars in de oude wijk, rond de ruime Plaza de la Reina. De unieke Valencia Stad van Kunsten en Wetenschappen bevat vier belangrijkste bezienswaardigheden: L'Hemisfèric Planetarium die een planetarium, de moderne Bioscoop en astronomie informatie heeft; het Palacio de las Artes Reina Sofia dat is een voortreffelijk recreatiecomplex het bevorderen van Valencia kunst en cultuur scene; het Parque Oceanográfico die vol is van het mariene leven, met inbegrip van Beluga walvissen, dolfijnen, pinguïns en tal van kleurrijke tropische vissen; en Valencia Museo de las Ciencias Príncipe Felipe, een groot museum en opvallend gebouw, vol met wetenschappelijke informatie en interactieve technologie.

De haven van Valencia heeft geregeld personenvervoer van en naar de Balearen en Italië, samen met een groeiend aantal cruiseschepen.