Oran naar Almeria Veerboot

De Oran Almeria veerdienst verbindt Algerije met Spanje. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Trasmediterranea. De veerdienst gaat maximaal 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur.

Oran Almeria vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Oran naar Almeria Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Algerije naar Spanje pagina.

Oran - Almeria Veerbootmaatschappij

  • Trasmediterranea
    • 2 Afvaarten / Week 8 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Oran Almeria tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Oran Almeria boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Oran Gids

Oran is een stad gelegen aan de noord west Middellandse Zee kust van Algerije en is de tweede grootste stad van Algerije. De stad ligt ongeveer 430 km van Algiers en is een belangrijke haven, en commerciële, industriële en educatieve centrum van West-Algerije. De stad heeft een kleurrijk verleden, en werd in 903 opgericht door de Moorse Andalusië handelaren en was vervolgens op verschillende momenten in zijn geschiedenis onder invloed van de Spaanse, de Turken en het meest recent, de Franse sinds 1831. Oran heeft veel hotels in alle categorieën evenals vele restaurants met Algerijnse specialiteiten en andere voedingsmiddelen. In, of dicht bij de stad vinden bezoekers een aantal bioscopen, culturele centra, de regionale theater, een openluchttheater te vinden, het museum, het historische centrum van Oran de stad, de wijk Sidi El Houari, de gemeentelijke tuinen, Médina Djedida met zijn ambachtelijke producten, de kathedraal, Djebel Murdjadjo, en de nabijgelegen badplaatsen.

Oran is bereikbaar per veerboot vanuit de haven van Marseille, Sète, Alicante en Almería.

Almeria Gids

De Spaanse stad Almeria is gelegen aan de Middellandse Zee in het zuidoosten van het land. Het meest oostelijke Andalusische hoofdstad domineert een kustlijn bezaaid met bijna maagdelijke stranden en een interieur gekenmerkt door eigenaardige semi verlaten ecosystemen. Vroeger een van de belangrijkste havens in het kalifaat van Cordoba, Almeria onthult haar Alcazaba (citadel) en de kathedraal, aan de oevers van de Middellandse Zee. Smalle straatjes met witgekalkte gevels zijn elementen van de schilderachtige historische wijk. In aanvulling op de geschiedenis en cultuur, Almeria biedt stranden, bergen en aan de kust natuurreservaten en een gastronomie die ervoor zorgt dat uw bezoek leven lang in je geheugen.

De Almeria kathedraal is een plek die bezoekers niet mag missen met zijn structuur stijgt in het hart van de oude stad. De kathedraal, met zijn torens en dikke muren, lijkt op een fort in plaats van een tempel. Deze eigenaardige lay-out is in reactie op de voortdurende Berber piraten aanvallen die deze kuststad te verduren hadden. In de buurt zijn het klooster van Purasand het bisschoppelijk paleis.

De haven van Almería heeft een jachthaven met ligplaatsen voor pleziervaartuigen en biedt verbindingen naar Ghazaouet (Algerije), Oran (Algerije), Nador (Marokko) en Melilla.