Vergelijk overtochten van Albanië naar Ionische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Albanië

Albanië ligt in het zuidoosten van Europa op het Balkanschiereiland, met de Adriatische Zee in het westen en de Ionische Zee in het zuidwesten.

De prachtige, gevarieerde landschap bestaande uit enorme bergen, archeologische vindplaatsen en idyllische dorpjes hebben het land voortbewogen naar de top van de meeste Europese 'must' lijsten in de afgelopen jaren.

De hoofdstad Tirana beschikt over indrukwekkende Ottomaanse architectuur en de 362-kilometer lange kustlijn is gezegend met een aantal prachtige stranden, dus er is voor elk wat wils te genieten.

De haven van Durres ligt op ongeveer 35 kilometer ten oosten van Tirana en kan worden gevonden vlak bij de snelweg SH2, terwijl de havens van Vlora en Saranda, die verder naar het zuiden liggen, worden bediend door de route op kustweg SH8.

Reizen per boot is een handige manier om de Middellandse Zee te verkennen en Albanië biedt een aantal overtochten over de Adriatische Zee, die worden verzorgd door een ruime keuze aan veerbootmaatschappijen. Ook met een paar havens verspreid langs zijn prachtige kust, is er geen tekort aan veerdiensten.

Over Ionische Eilanden

De Ionische Eilanden zijn een groep Griekse eilanden aan de westkust van Griekenland gelegen in de Ionische Zee, ook wel de Westelijke Griekse Eilanden genoemd. De eilanden werden voorheen ook wel Heptanese genoemd, in het Grieks betekent dit "De Zeven Eilanden", welke voorkomt uit het feit dat de groep uit zeven eilanden bestaat.

In tegenstelling tot de Cycladen zijn de Ionische eilanden weelderig en groen. Met op elk eiland een kenmerkende traditie, keuken en architectuur is het moeilijk om niet voor de Ionische Eilanden te vallen.

Veerboten van Albanië naar Ionische Eilanden

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.