COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Ionian Seaways

Ionian Seaways verbindt het populaire Griekse eiland Corfu met Albanië, met regelmatige dagelijkse diensten gedurende het hele jaar. De dienst verbindt Corfu met de populaire bestemming Saranda aan de zuidwestkust van het land. De frequentie van de overtochten is afhankelijk van of u in het laag-, midden- of hoogseizoen reist. Op het hoogtepunt zijn er zes afvaarten, in beide richtingen, drie in het middenseizoen en één in het laagseizoen, de wintermaanden.

De reis tussen de twee bestemmingen kan zo weinig tijd in beslag nemen, ongeveer 30 minuten dankzij de hogesnelheids draagvleugelbootvloot van Ionian Seaways. Als u uw auto neemt, duurt het ongeveer 70 minuten om die service te voltooien. In samenwerking met Finikas Lines bestaat de vloot uit zes schepen, vier passagiersschepen en twee autoveerboten. De capaciteit van deze schepen varieert van 124 tot 300 reizigers.

Bekijk Ionian Seaways dienstregelingen, prijzen en boek Ionian Seaways ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Ionian Seaways ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Ionian Seaways routes