Finikas Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Finikas Lines

Finikas Lines

Finikas Lines is sinds 1994 actief en levert diensten tussen de Albanese stad Saranda en het altijd populaire Griekse eiland Corfu. In het hoogseizoen zijn er maar liefst zes diensten, elk richting de Ionische Zee. In het midden van het seizoen zijn er drie dagelijkse shuttles en in de wintermaanden is er een enkele dagelijkse overtocht voor de terugreis.

De overtochten tussen Albanië en Corfu duren tussen de 30 en 70 minuten, afhankelijk van het feit of u de hogesnelheidsboot voor passagiers of uw voertuig op de autoferry neemt. In samenwerking met Ionian Seaways is er een vloot van zes schepen actief op de Ionische Zee route. Dit omvat vier draagvleugelboten voor passagiers en twee autoferry's, variërend van 124 passagiers tot 300 passagiers aan boord.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Finikas Lines snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.