COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Finikas Lines

Finikas Lines is sinds 1994 actief en levert diensten tussen de Albanese stad Saranda en het altijd populaire Griekse eiland Corfu. In het hoogseizoen zijn er maar liefst zes diensten, elk richting de Ionische Zee. In het midden van het seizoen zijn er drie dagelijkse shuttles en in de wintermaanden is er een enkele dagelijkse overtocht voor de terugreis.

De overtochten tussen Albanië en Corfu duren tussen de 30 en 70 minuten, afhankelijk van het feit of u de hogesnelheidsboot voor passagiers of uw voertuig op de autoferry neemt. In samenwerking met Ionian Seaways is er een vloot van zes schepen actief op de Ionische Zee route. Dit omvat vier draagvleugelboten voor passagiers en twee autoferry's, variërend van 124 passagiers tot 300 passagiers aan boord.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Finikas Lines snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Finikas Lines routes