Koufonissi
Aegiali
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Koufonissi - Aegiali

Veerboot van Koufonissi naar Aegiali (Amorgos)

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse afvaarten tussen Koufonissi en Aegiali (Amorgos). Deze route wordt aangeboden door Small Cyclades Lines. Koufonissi Aegiali (Amorgos) veerboten kosten tussen €5 en €24, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Koufonissi Aegiali (Amorgos) veerboten.

Koufonissi Aegiali (Amorgos) Veerdienst Tijden

De eerste Koufonissi Aegiali (Amorgos) ferry vertrekt meestal vanuit Koufonissi rond 16:35. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:15.

Hoe lang is de veerboot van Koufonissi naar Aegiali (Amorgos)?

Koufonissi Aegiali (Amorgos) Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u 32m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Koufonissi Aegiali (Amorgos) Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Koufonissi naar Aegiali (Amorgos). Deze afvaarten worden verzorgd door Small Cyclades Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Koufonissi Aegiali (Amorgos) Veerboot Prijzen

Koufonissi Aegiali (Amorgos) veerboot prijzen variëren tussen €5* en €24*. De gemiddelde prijs is meestal €13*. De goedkoopste Koufonissi Aegiali (Amorgos) veerboot prijzen beginnen vanaf €6*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €13*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Koufonissi naar Aegiali (Amorgos)?

De afstand tussen Koufonissi en Aegiali (Amorgos) is ongeveer 41,6 km of 22,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Koufonissi Aegiali (Amorgos) veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Koufonissi en Aegiali (Amorgos).

Kan ik te voet reizen van Koufonissi naar Aegiali (Amorgos)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Kleine Cycladen Lijnen tussen Koufonissi en Aegiali (Amorgos).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Koufonissi naar Aegiali (Amorgos)?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Koufonissi naar Aegiali (Amorgos).

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Koufonissi - Aegiali (Amorgos) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Small Cyclades Lines
Gemiddelde prijs 17 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 2h 32m
Snelste Zeiltijd 2h 30m
Eerste veerboot 16:35
Laatste veerboot 17:15
Afstand 22 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Koufonissi naar Aegiali?

De reistijd per veerboot van Koufonissi naar Aegiali is ongeveer 2h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Koufonissi naar Aegiali?

De prijs van de ferry overtocht van Koufonissi naar Aegiali kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Koufonissi naar Aegiali is 16 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Koufonissi naar Aegiali?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Koufonissi naar Aegiali en dat is
  • Small Cyclades Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Koufonissi naar Aegiali?

Boek overtochten van Koufonissi naar Aegiali via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Koufonissi en Aegiali?

De afstand van Koufonissi naar Aegiali is ongeveer 22 zeemijlen.

Koufonissi Gids

Koufonisia is een Grieks eiland en een van de Cycladen eilandengroep, en maakt deel uit van de gemeente Naxos en Kleine Cycladen. Koufonisia bestaat uit drie grote eilanden, Kato (Lower) en Pano (Upper) Koufonisi en Keros. Geografisch gezien is het eiland gelegen aan de zuid-oost kant van Naxos en aan de westzijde van Amorgos. Onbewoonde Keros is een beschermde archeologische site van waaruit een groot aantal oude Cycladische kunstwerken zijn opgegraven in de 20e eeuw. Kato Koufonisi ligt naast Pano Koufonisi, Shoinousa en Keros en is bijna onbewoond. De meest karakteristieke aanblik van het eiland is de kleine kerk van Panagia, gebouwd op de steiger, op de top van de oude ruïnes. Alleen de visserij en toeristische maken gebruik van haar kleine, pittoreske haven. Pano Koufonisi is de kleinste en dichtstbevolkte eiland van de Cycladen eilandengroep. De witte molen aan de oostzijde van de haven verwelkomen bezoekers bij hun aankomst op het eiland. De afwikkeling van Chora aan de zuidwestkust van Koufonisi is een karakteristiek voorbeeld van de architectuur van de Cycladen.


Aegiali Gids

Het Griekse eiland Amorgos is gelegen in de Cycladen eilandengroep. Het eiland heeft vele attracties, waaronder het klooster van Panagia Hozoviotissa die is gelegen aan de noord oosten van Chora. Het klooster ligt aan de rand van een klif en werd gebouwd in de vroege tweede millennium aan een religieus icoon te beschermen, dat dateert uit 812, tegen indringers. Het pictogram blijft het publiek te zien voor bezoekers om te genieten.

Het eiland heeft vele overblijfselen van oude beschavingen en onderscheidt zich door de omvang en de kwaliteit van de muren die de stad Arkesini omringen en door de oude torens waarvan de resten zijn verspreid over het hele eiland, door de oude graven, de stenen werktuigen, de inscripties , de vazen en andere antiquiteiten.

Er zijn twee havens op het eiland in de steden van Katapola en Aiyiáli die Amorgos te sluiten op het Griekse vasteland haven van Piraeus met een vaartijd van ongeveer 7 uur en 30 minuten. Katapola is de belangrijkste haven van het eiland, evenals een haven voor boten en kleine cruiseschepen. Aiyiáli de tweede haven van Amorgos, is populair bij jonge mensen als het is de site van camping het eiland. Amorgos is ook verbonden met de eilanden Kreta, Naxos, Paros, Koufonissi, Schinoussa, Donoussa en Astypalea.


Koufonissi naar Aegiali Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Small Cyclades Lines 16:35 19:05 2 uur 30 minuten di, do, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.