Cruise Whitsundays
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Cruise Whitsundays

Cruise Whitsundays

Cruise Whitsundays biedt overochten aan naar de beroemde Whitsundays Eilanden in de Australische deelstaat Queensland. Naast transferdiensten voor arriverende en vertrekkende passagiers verzorgt Cruise Whitsundays ook eilandcruises.

Cruise Whitsundays is onderdeel van de Marine Tourism Holdings, een veerbootmaatschappij die beschikt over jarenlange ervaring met het aanbieden van veerdiensten voor toeristen: van transferdiensten tot dagcruises. Marine Tourism Holdings is niet alleen actief in de Whitsundays maar ook in Nieuw-Zeeland en Fiji.

Met een vloot die bestaat uit moderne schepen verzorgt Cruise Whitsundays dagelijks talloze overtochten van Airlie Beach en Shute Harbour op het vasteland naar Hamilton Island en Daydream Island Resort & Spa.

Cruise Whitsundays beschikt over de grootste en meest comfortabele schepen van de Whitsundays en aan boord vindt u ruime lounges voorzien van airco, ruime dekken, breedbeeldtelevisies met informatie over de resorts en de lokale omgeving. Aan de bar kunt u kiezen uit een groot assortiment van drankjes en snacks.

Direct Ferries biedt Cruise Whitsundays dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Cruise Whitsundays overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Cruise Whitsundays dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Cruise Whitsundays routes

Cruise Whitsundays routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.