COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Cruise Whitsundays

Cruise Whitsundays biedt overochten aan naar de beroemde Whitsundays Eilanden in de Australische deelstaat Queensland. Naast transferdiensten voor arriverende en vertrekkende passagiers verzorgt Cruise Whitsundays ook eilandcruises.

Cruise Whitsundays is onderdeel van de Marine Tourism Holdings, een veerbootmaatschappij die beschikt over jarenlange ervaring met het aanbieden van veerdiensten voor toeristen: van transferdiensten tot dagcruises. Marine Tourism Holdings is niet alleen actief in de Whitsundays maar ook in Nieuw-Zeeland en Fiji.

Met een vloot die bestaat uit moderne schepen verzorgt Cruise Whitsundays dagelijks talloze overtochten van Airlie Beach en Shute Harbour op het vasteland naar Hamilton Island en Daydream Island Resort & Spa.

Cruise Whitsundays beschikt over de grootste en meest comfortabele schepen van de Whitsundays en aan boord vindt u ruime lounges voorzien van airco, ruime dekken, breedbeeldtelevisies met informatie over de resorts en de lokale omgeving. Aan de bar kunt u kiezen uit een groot assortiment van drankjes en snacks.

Direct Ferries biedt Cruise Whitsundays dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Cruise Whitsundays overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Cruise Whitsundays dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.