COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Corfu - Saranda is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Ionische Eilanden naar Albanië pagina.

Corfu - Saranda Veerbootmaatschappij

  • 3 Afvaarten / Dag 1 uur 10 min
  • Prijsaanvraag
  • 18 Afvaarten / Week 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 4 Afvaarten / Dag 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 5 Afvaarten / Dag 1 uur 35 min
  • Prijsaanvraag
  • 3 Afvaarten / Dag 1 uur 10 min
  • Prijsaanvraag

Corfu naar Saranda Veerboot

De Corfu Saranda veerdienst verbindt Ionische Eilanden met Albanië en wordt momenteel aangeboden door 5 veermaatschappijen. Sarris Cruises & Lines varen tot maximaal 3 keer per dag, Joy Lines Fast Ferry 18 keer per week, Finikas Lines 4 keer per dag, Ionian Seaways 5 keer per dag & de veerdienst van Joy Lines vaart tot maximaal 3 keer per dag.

Er is een totaal van 18 overtochten per dag op de Corfu Saranda route tussen Ionische Eilanden en Albanië en met 5 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Corfu Gids

Corfu is een Grieks eiland aan de Ionische Zee en is de tweede grootste van de Ionische eilanden. De grootste stad op het eiland wordt ook wel Corfu genoemd en is de thuisbasis van de Ionische University. Het eiland heeft een mild mediterraan klimaat, samen met uitstekende stranden waardoor het een populaire bestemming voor vakantiegangers is. Corfu is erg groen in vergelijking met andere Griekse eilanden: hete en droge zomers, samen met de winter regen zorgen voor een weelderige vegetatie die gedomineerd wordt door meer dan 2 miljoen olijfbomen.
Corfu stad lijkt op Venetië en Napels, met een vleugje Frankrijk en meer dan een vleugje Engeland. De stad is een doolhof van smalle straatjes in het teken van de 16e eeuwse fort. In de stad vindt u een kapel, oud herenhuis of geheime groen plein. In de smalle straatjes die af van de Liston stralen, zullen de bezoekers kleine commerciële winkels vinden. Griekse sieraden in goud, in combinatie met concurrerende prijzen, u neemt meer dan herinneringen mee terug!
De haven van Corfu biedt een verscheidenheid aan veerboot routes met de meerderheid vanaf het vasteland van Griekenland. Sommige routes worden verzorgd door verschillende veerbootmaatschappijen en reistijden kunnen variëren.