Corfu naar Saranda Veerboot

De Corfu Saranda veerdienst verbindt Ionische Eilanden met Albanië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Sarris Cruises & Lines veerdienst gaat tot 4 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur 10 minuten Terwijl de veerdienst van Sarris Cruises & Lines Fast Ferry vertrekt tot 14 keer per week en duurt 35 min.

Dus dat is een totaal van 42 overtochten per week op de Corfu Saranda route tussen Ionische Eilanden en Albanië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Corfu - Saranda Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Corfu Saranda tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Corfu Saranda boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Corfu Gids

Corfu is een Grieks eiland aan de Ionische Zee en is de tweede grootste van de Ionische eilanden. De grootste stad op het eiland wordt ook wel Corfu genoemd en is de thuisbasis van de Ionische University. Het eiland heeft een mild mediterraan klimaat, samen met uitstekende stranden waardoor het een populaire bestemming voor vakantiegangers is. Corfu is erg groen in vergelijking met andere Griekse eilanden: hete en droge zomers, samen met de winter regen zorgen voor een weelderige vegetatie die gedomineerd wordt door meer dan 2 miljoen olijfbomen.
Corfu stad lijkt op Venetië en Napels, met een vleugje Frankrijk en meer dan een vleugje Engeland. De stad is een doolhof van smalle straatjes in het teken van de 16e eeuwse fort. In de stad vindt u een kapel, oud herenhuis of geheime groen plein. In de smalle straatjes die af van de Liston stralen, zullen de bezoekers kleine commerciële winkels vinden. Griekse sieraden in goud, in combinatie met concurrerende prijzen, u neemt meer dan herinneringen mee terug!
De haven van Corfu biedt een verscheidenheid aan veerboot routes met de meerderheid vanaf het vasteland van Griekenland. Sommige routes worden verzorgd door verschillende veerbootmaatschappijen en reistijden kunnen variëren.