Wellington
Picton
Veerboten naar Nieuw-Zeeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Wellington - Picton is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Wellington - Picton

Nieuwste aanbiedingen voor Wellington - Picton

Wellington naar Picton Veerboot

De Wellington Picton veerdienst verbindt Nieuw-Zeeland met Nieuw-Zeeland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Interislander veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Bluebridge vertrekt tot 4 keer per dag en duurt 3 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 35 overtochten per week op de Wellington Picton route tussen Nieuw-Zeeland en Nieuw-Zeeland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Wellington naar Picton is ongeveer 3h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Wellington naar Picton kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Wellington naar Picton is 203 €.
 • Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Wellington naar Picton. Dit zijn
  • Interislander
  • Bluebridge
 • Boek overtochten van Wellington naar Picton via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Wellington naar Picton reizen met
  • Interislander
  • Bluebridge
  : Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.
 • Ja, je kunt met een voertuig van Wellington naar Picton reizen met
  • Interislander
  • Bluebridge
  : Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Interislander
  • Bluebridge
 • De afstand van Wellington naar Picton is ongeveer 46 zeemijlen.

Wellington Picton Veerboot klantenrecensies

 • "Mooie overtocht"

  Het was een prachtige overtocht met goede catering

  'Kaitaki' travelled on Kaitaki

  Lees meer Lees minder
 • "Heerlijke overtocht"

  Vanaf de reservering via Directferries liep alles heel duidelijk. We waren ruim op tijd bij de boot aanwezig en moesten alle bagage inchecken. Bij de balie waar we de tickets ontvingen werd ons verteld dat vanwege de het boeken via Directferries we een upgrade kregen. Wat was dat een genot en wat hadden we een geluk. Volgende keer weer via Directferries, niet alleen vanwege de upgrade.

  'Kaitaki' travelled on Kaitaki

  Lees meer Lees minder
 • "Uitstekend"

  Alles prima. We kregen, geheel onverwacht, zowel van Wellington naar Picton als terug een upgrade naar de lounge. Dat bleek heel comfortabel reizen inclusief een ontbijt/lunch. Het inchecken op de boot met de auto verliep snel en vlekkeloos. Over de hele linie zeer tevreden.

  'Kaitaki' travelled on Kaitaki

  Lees meer Lees minder
 • "Fantastisch "

  Zonder dat wij het eigenlijk wisten hadden wij geboekt in de lounge van de boot. Fijne stoelen en een best uitgebreid ontbijt stonden op ons te wachten. Hapjes en drankjes wat we maar wilde. Wij waren totaal verrast. De Ruim 3 uur durende overtocht van het noorder naar het zuider eiland van New Zealand is prachtig. Je vaart door langs prachtige kliffen en bergen. Een adembenemend uitzicht.

  'Kaitaki' travelled on Kaitaki

  Lees meer Lees minder

Wellington Gids

Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. De stad ligt in het uiterste zuidwesten van het Noordereiland, tussen Cook Strait en de Rimutaka Range. Het is de dichtstbevolkte stad van het Noordereiland en de zuidelijkst gelegen hoofdstad ter wereld. De stad heeft haar naam te danken aan Arthur Wellesley, de eerste hertog van Wellington en de winnaar van de Slag bij Waterloo. Wellington is een toeristische trekpleister. De stad beschikt over een schitterende haven en groene heuvels met koloniale villa's. Het zakencentrum van de stad bevindt zich nabij Lambton Harbour, onderdeel van Wellington Harbour, en ligt langs een geologische breuklijn die duidelijk zichtbaar is vanuit de westkust. Het merendeel van de buitenwijken van Wellington ligt hoger dan het centrum. Wellington beschikt over verschillende populaire attracties zoals het Museum of Wellington City & Sea, Wellington Zoo en de Zealandia en Wellington Cable Car.

Vanuit de haven van Wellington vertrekken veerboten naar Picton op het Zuidereiland. Daarnaast verbinden lokale veerdiensten het centrum van Wellington met Eastbourne, Seatoun en Petone.


Picton Gids

Picton is een prachtige kustplaats op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. De stad bevindt zich aan de kop van Queen Charlotte Sound in de Marlborough Sounds. Picton is een geliefde toeristische bestemming. Bezoekers komen met name af op de schitterende kustlijn en het prettige klimaat.

De sfeer in Picton is zeer ontspannen. De stad wordt gekenmerkt door beschutte baaien en helderblauw zeewater. Vanuit de haven van Picton kunt u uitstapjes maken naar prachtige locaties in Queen Charlotte Sound.

De haven van Picton is het aankomst- en vertrekpunt van veerdiensten van en naar Wellington. Het beschutte gedeelte van de route loopt door Tory Channel, ten zuiden van Arapawa Island. Vlakbij Picton ligt het gehucht Waikawa, met een van de grootste jachthavens van Nieuw-Zeeland.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking