Wellington naar Picton Veerboot

De Wellington Picton veerdienst verbindt Nieuw-Zeeland met Nieuw-Zeeland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Interislander veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 3 uur 10 minuten Terwijl de Bluebridge veerdienst loopt tot 3 keer per dag met een duur van 3 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 42 overtochten per week op de Wellington Picton route tussen Nieuw-Zeeland en Nieuw-Zeeland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Wellington - Picton Veerbootmaatschappij

  • Interislander
    • 3 Afvaarten / Dag 3 uur 10 min
    • Prijsaanvraag
  • Bluebridge
    • 3 Afvaarten / Dag 3 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Wellington Picton tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Wellington Picton boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Wellington Gids

De stad Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland stad en is gelegen aan de zuidwestelijke puntje van het Noordereiland, tussen de Straat van Cook en de Rimutaka Range. Wellington is een belangrijk bevolkingscentrum van Noordereiland en is ook 's werelds meest zuidelijke hoofdstad. De stad dankt zijn naam aan Arthur Wellesley, de eerste hertog van Wellington en de overwinnaar van de Slag van Waterloo. Zijn titel komt uit de stad van Wellington in het Engels graafschap Somerset. De stad is een populaire toeristische bestemming, als bezoekers komen er om te nemen in zijn natuurlijke pracht, met zijn pittoreske haven en de groene heuvels, bevolkt met koloniale villa's. De stad van de business center ligt dicht bij Lambton Harbour, een deel van de haven van Wellington, en ligt langs een geologische breuklijn die duidelijk te zien is langs de westelijke oever. Veel van de buitenwijken van de stad zijn hoog boven het stadscentrum en de populaire bezienswaardigheden zijn het Museum of Wellington City & Sea, Wellington Zoo, en de Zealandia en Wellington Cable Car.

Vanuit de haven van Wellington vertrekken veerboten naar Picton, Zuidereiland. Lokale veerboten verbinden Wellington met Eastbourne, Seatoun en Petone.

Picton Gids

Gelegen in het hart van Queen Charlotte Sound in de prachtige Marlborough Sounds, Picton is misschien wel de meest mooie zeestad van Nieuw-Zeeland. Picton heeft ongeveer een vijfde van de kust van Nieuw-Zeeland op zijn deur en het beste klimaat, dit kleine vissersdorp wordt hierdoor verandert in een wereldklasse bestemming voor internationale en binnenlandse bezoekers van Marlborough. Picton biedt een relaxte gevoel vanwege de afgelegen baaien en kristalhelder water. Het water heeft een van de beste uitzichten ter wereld water, bekend om haar steeds veranderende kleuren en de jachthavens zijn een prachtig bewijs van het belang van de boten naar dit charmante dorp aan het water. Regelmatige boottochten vanuit Picton brengen bezoekers naar prachtige locaties in Queen Charlotte Sound.

Tussen de eilanden, veerboten zijn beschikbaar van en naar Wellington vanuit Picton, via Marlborough Sounds. De meeste beschutte deel van de route is langs Tory Channel,in het zuiden van Arapawa Island. De township van Waikawa ligt op slechts een paar minuten rijafstand van Picton. Waikawa heeft een van de grootste jachthavens in Nieuw-Zeeland.