COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Interislander

De veerdiensten van Interislander verbinden het Nieuw-Zeelandse Noordereiland met het Zuidereiland via Cook Strait. Het bedrijf verzorgt overtochten tussen Wellington en Picton.

De overtocht duurt gemiddeld drie uur en werd ooit bestempeld als de 'mooiste veerroute ter wereld'. Interislander biedt al meer dan vijftig jaar overtochten aan op deze route en heeft in die tijd meer dan een miljoen passagiers vervoerd. Interislander is een betaalbare en flexibele keuze als u de hoofdeilanden van Nieuw-Zeeland wilt ontdekken.

Interislander beschikt over drie moderne veerboten genaamd Aratere, Kaitaki en Kaiarahi. Deze vaartuigen, met Maorische namen die respectievelijk 'Snelle Weg', 'Uitdager' en 'Leiderschap' betekenen, kunnen zowel passagiers als vaartuigen vervoeren. Ze varen verschillende malen per dag uit op basis van een handige dienstregeling. Aan boord kunt u genieten van bioscopen, comfortabele lounges, livemuziek en kindvriendelijke animatie. Interislander was bovendien de eerste rederij in de Cook Strait die gratis WiFi aanbood aan boord van haar vaartuigen.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Interislander raadplegen en Interislander veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Interislander ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Interislander routes en havens

Aan boord Interislander

Alle Interislander routes

Interislander klantenrecensies.

 • "Rocker."

  Een prima boottrip tussen de prachtige eilanden van Nieuw-Zeeland. Informeer gasten wel beter over de voordelen die ze kunnen krijgen als ze in NZ kiezen voor een Top10-membership.

  Lees meer Lees minder
 • "Verrassend"

  Als voetpassagier kreeg ik voor $30 vouchers voor maaltijden drnks en snacks. Prachtig schip, mooie panorama.

  Lees meer Lees minder
 • "Perfect service "

  We had booked premium class and it was great lovely seating and food. Great service loved it all!

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes