Interislander
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Interislander

Interislander

De veerdiensten van Interislander verbinden het Nieuw-Zeelandse Noordereiland met het Zuidereiland via Cook Strait. Het bedrijf verzorgt overtochten tussen Wellington en Picton.

De overtocht duurt gemiddeld drie uur en werd ooit bestempeld als de 'mooiste veerroute ter wereld'. Interislander biedt al meer dan vijftig jaar overtochten aan op deze route en heeft in die tijd meer dan een miljoen passagiers vervoerd. Interislander is een betaalbare en flexibele keuze als u de hoofdeilanden van Nieuw-Zeeland wilt ontdekken.

Interislander beschikt over drie moderne veerboten genaamd Aratere, Kaitaki en Kaiarahi. Deze vaartuigen, met Maorische namen die respectievelijk 'Snelle Weg', 'Uitdager' en 'Leiderschap' betekenen, kunnen zowel passagiers als vaartuigen vervoeren. Ze varen verschillende malen per dag uit op basis van een handige dienstregeling. Aan boord kunt u genieten van bioscopen, comfortabele lounges, livemuziek en kindvriendelijke animatie. Interislander was bovendien de eerste rederij in de Cook Strait die gratis WiFi aanbood aan boord van haar vaartuigen.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Interislander raadplegen en Interislander veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Interislander ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord Interislander

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Interislander klantenrecensies.

 • "Ontspannen overtocht"

  Wij hebben de overtocht gemaakt in 2019 en 2020. De laatste keer hebben we de plus lounge geboekt. Dat was absoluut geweldig. Een prima ruimte, lekkere banken, inbegrepen een goede lunch en wijn en bier en sappen. De tijd vloog om.

  Lees meer Lees minder
 • "Uitstekend"

  Alles prima. We kregen, geheel onverwacht, zowel van Wellington naar Picton als terug een upgrade naar de lounge. Dat bleek heel comfortabel reizen inclusief een ontbijt/lunch. Het inchecken op de boot met de auto verliep snel en vlekkeloos. Over de hele linie zeer tevreden.

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne tocht met verrassing"

  Wat leuk om te horen dat ik een upgrade had, dat kwam als een verrassing en het was zeer prettig om van de lounge te kunnen genieten. De mogelijkheden om buiten te zijn waren prettig. Alles was zeer netjes!

  Lees meer Lees minder
 • "Mooie overtocht"

  Het was een prachtige overtocht met goede catering

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.