COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Bluebridge

Bluebridge is de merknaam van een populaire en moderne veerdienst die wordt beheerd door Strait Shipping Ltd. Bluebridge verbindt Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, via Cook Strait met Picton in de regio Marlborough.

Bluebridge gebruikt twee hypermoderne en veilige schepen die beschikken over alle faciliteiten die nodig zijn om ervoor te zorgen dat u een comfortabele reis heeft. De Strait Feronia, gebouwd in 1997, heeft voldoende capaciteit voor 150 auto's en 400 passagiers. Voordat deze veerboot de Nieuw-Zeelandse wateren ging bevaren, ondergingen de gemeenschappelijke ruimtes op het schip een uitgebreide renovatie. Het nieuwste schip, de Straitsman, werd ontworpen in Denemarken en gebouwd in Nederland. Het vaartuig is sinds 2005 in gebruik en behoort tot de modernste en milieuvriendelijkste schepen op Cook Strait.

Aan boord vindt u diverse faciliteiten waaronder een filmlounge, rustige lounge en kindvriendelijke lounge. Daarnaast kunt u in het café of aan de bar verschillende dranken en gerechten bestellen. Passagiers kunnen tijdens hun reis gebruikmaken van gratis WiFi of op het bovendek genieten van uitzichten over de mooiste landschappen van Nieuw-Zeeland. De schepen beschikken over een selectie van privécabines variërend van eenpersoonscabines tot familiecabines voor meer ruimte en luxe.

Overtochten tussen het Noordereiland en Zuidereiland van Nieuw-Zeeland vinden het hele jaar door plaats en vertrekken maximaal 4 keer per dag. Een overtocht duurt ongeveer 3 uur en 30 minuten. Met Bluebridge is de spectaculaire natuur van Nieuw-Zeeland uitstekend bereikbaar.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Bluebridge raadplegen en Bluebridge veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Bluebridge ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Bluebridge routes

Bluebridge klantenrecensies.

  • "Prima veerdienst"

    Prima ferry! Goedkoper dan de Interislander .Maar prima stoelen,service,eten en drinken. Zelfs de cinema’s ontbreken niet. Ook aan de kinderen is gedacht, met speelruimte en video. Zo is de overtocht een kleine cruise .

    Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes