COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Virtu Ferries

Virtu Ferries biedt frequente veerdiensten aan tussen Catania en Pozzallo op Sicilië en Valletta, de historische hoofdstad van Malta.

De rederij is sinds 1988 eigendom van Virtu Holdings, opgericht in 1945. Kort na de Tweede Wereldoorlog was dit moederbedrijf verantwoordelijk voor het opruimen van de vaartuigen die waren gezonken in de havens van Malta. Vandaag de dag specialiseert Virtu Ferries zich in snelle en betrouwbare verbindingen tussen de Siciliaanse steden en Malta. De kortste overtocht duurt slechts 1 uur en 45 minuten.

In 1989 nam Virtu Ferries de San Frangisk in gebruik, een 35 meter lang schip dat werd gebouwd in Noorwegen. Dit schip werd in de loop der jaren vervangen door 4 modernere vaartuigen. De tweede toevoeging aan de vloot was San Gwann, gebouwd in 2001. Vervolgens werden in de jaren daarna 2 grotere veerboten genaamd Jean de la Valette en Maria Dolores aangekocht.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Virtu Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Virtu Ferries routes

Virtu Ferries klantenrecensies.

  • "Bootreis met extraatje "

    Met de boot van en naar Malta is veel leuker dan met het vliegtuig. Een echte Middellandse Zee-ervaring. Bij aankomst op Sicilië stond er tot mijn verrassing een busje klaar dat mij, op vertoon van mijn ticket, gratis naar Catania bracht. Een mooie service van Virtu Ferries.

    Lees meer Lees minder