Virtu Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Virtu Ferries

Virtu Ferries

Virtu Ferries biedt frequente veerdiensten aan tussen Catania en Pozzallo op Sicilië en Valletta, de historische hoofdstad van Malta.

De rederij is sinds 1988 eigendom van Virtu Holdings, opgericht in 1945. Kort na de Tweede Wereldoorlog was dit moederbedrijf verantwoordelijk voor het opruimen van de vaartuigen die waren gezonken in de havens van Malta. Vandaag de dag specialiseert Virtu Ferries zich in snelle en betrouwbare verbindingen tussen de Siciliaanse steden en Malta. De kortste overtocht duurt slechts 1 uur en 45 minuten.

In 1989 nam Virtu Ferries de San Frangisk in gebruik, een 35 meter lang schip dat werd gebouwd in Noorwegen. Dit schip werd in de loop der jaren vervangen door 4 modernere vaartuigen. De tweede toevoeging aan de vloot was San Gwann, gebouwd in 2001. Vervolgens werden in de jaren daarna 2 grotere veerboten genaamd Jean de la Valette en Maria Dolores aangekocht.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Virtu Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Virtu Ferries routes and ports

Virtu Ferries klantenrecensies.

 • "Vertrek en inschepen in andere haven!"

  Het enige minpunt was dat we in een andere haven, 140 km verder op, moesten inschepen. De ontvangst en service was super. De ferry vertrok netjes op tijden en de tocht verliep vlekkeloos.

  Lees meer Lees minder
 • "Heerlijk tochtje"

  De boottrip van Sicilie naar Malta verliep uitstekend. Mooi nieuw schip en uitstekende service. Vriendelijke bemanning.

  Lees meer Lees minder
 • "Bootreis met extraatje "

  Met de boot van en naar Malta is veel leuker dan met het vliegtuig. Een echte Middellandse Zee-ervaring. Bij aankomst op Sicilië stond er tot mijn verrassing een busje klaar dat mij, op vertoon van mijn ticket, gratis naar Catania bracht. Een mooie service van Virtu Ferries.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.