Valletta
Pozzallo
Veerboten naar Sicilië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Valletta - Pozzallo is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Valletta - Pozzallo

Nieuwste aanbiedingen voor Valletta - Pozzallo

Valletta naar Pozzallo Veerboot

De Valletta Pozzallo veerdienst verbindt Malta met Sicilië. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Virtu Ferries. De veerdienst gaat maximaal 15 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 45 minuten.

Valletta Pozzallo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Alternatieven voor Valletta - Pozzallo

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Malta naar Sicilië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Valletta naar Pozzallo is ongeveer 1h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Valletta naar Pozzallo kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Valletta naar Pozzallo is 167 €.
 • Er is 1 ferrymaatschappij voor Valletta naar Pozzallo en dat is
  • Virtu Ferries
 • Boek overtochten van Valletta naar Pozzallo via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Valletta naar Pozzallo reizen met
  • Virtu Ferries
  : Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.
 • Ja, je kunt met een voertuig van Valletta naar Pozzallo reizen met
  • Virtu Ferries
  : Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Virtu Ferries
 • De afstand van Valletta naar Pozzallo is ongeveer 52 zeemijlen.

Valletta Pozzallo Veerboot klantenrecensies

 • "Bootreis met extraatje "

  Met de boot van en naar Malta is veel leuker dan met het vliegtuig. Een echte Middellandse Zee-ervaring. Bij aankomst op Sicilië stond er tot mijn verrassing een busje klaar dat mij, op vertoon van mijn ticket, gratis naar Catania bracht. Een mooie service van Virtu Ferries.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Valletta Gids

Valletta is de hoofdstad van Malta en ligt in het centraal-oostelijke deel van het eiland en de Valletta schiereiland is de thuisbasis van twee natuurlijke havens; Marsamxett en de Grand Harbour, dat is de belangrijkste haven van Malta dat een aantal kades bij Marsa heeft. Langs de oude zeedijk van Valletta de waterkant, die werd gebouwd door Manuel Pinto de Fonseca, er staat nu een cruiseschip terminal. Veel van de gebouwen van de stad dateren uit de 16e eeuw en werd gebouwd tijdens het bewind van de Orde van Sint Jan van Jeruzalem, ook wel bekend als de Hospitaalridders. De voornamelijk barokke stad heeft ook sporen van maniëristische, neo-klassieke en moderne architectuur en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog op de stad zijn duidelijk te zien met vele littekens achtergelaten - met name de sloop van het Royal Opera House. In 1980 werd Valletta een UNESCO World Heritage Site verklaard en is het culturele centrum van het eiland met vele kerken, paleizen en musea voor toeristen om te verkennen.

Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Catania en Pozzallo.


Pozzallo Gids

De Italiaanse stad Pozallo is gelegen op het eiland Sicilië, in de regio Ragusa. De vele bezoekers worden aangetrokken door de stranden die bekroond zijn met de Blauwe Vlag in de erkenning van hun waterkwaliteit, milieueducatie en -informatie, milieubeheer en veiligheid. Misschien is de beste tijd om de stad te bezoeken is tijdens de 2e en 3e week van augustus, toen de stad gastheer Ferr 'Agosto. Gedurende deze periode is het niet ongewoon te vinden veel mensen feesten en slapen op het strand.

Sommige delen van Ragusa provincie zijn drastisch veranderd in de afgelopen twintig jaar, grotendeels te wijten aan het toerisme. Echter, veel plaatsen in Ragusa blijven onaangetast door de laatste twee eeuwen, en de sfeer van de 18e eeuw hen doordringt nog. Industrieën kunnen worden gevonden in de steden van Ragusa en Pozzallo waar de twee grote industriële gebieden zijn gevestigd.

De stad is ook een belangrijke haven met veerdiensten naar Malta met een reistijd van ongeveer 90 minuten op een high speed ferry.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking