Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Catania Veerboot Haven

  • Catania Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Catania vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Catania Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Catania Veerdiensten

Catania Gids

Catania Veerboot haven

De haven van Catania bevindt zich in het zuiden van de stad, gelegen aan de oostkust van het Italiaanse Sicilië. Er zijn meerdere veerdiensten tussen Catania en het Italiaanse vasteland en er is tevens een route die Sicilië met Malta verbindt. Catania is met een populatie van 300.000 de op één na grootste stad van Sicilië. De stad ligt direct aan de voet van Europa's grootste actieve vulkaan - 'Mount Etna', door de locals 'A Muntagna' genoemd, en is in het verleden al meerdere malen verwoest. Het resultaat hiervan is dat er een grote verscheidenheid aan natuur en architectuur is.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.